Életben tartják a sportágat


TORNA – 12. Árkossy Annamária-emlékverseny, Salgótarján

Tizenkettedik alkalommal telt meg a Madách Imre Gimnázium tornaterme az intézmény korábbi testnevelőjének, Árkossy Annamáriának az emléke előtt adózó tornaversenyen.

A nagyszerűen szervezett viadalon közel negyvenen indultak el az ovisoktól kezdve egészen a felnőttekig. A házigazdák mellett a Gagarin és a Bolyai használta ki az igen gyér versenyzési lehetőségek egyikét, valamint egy Szécsény és vonzáskörzetét tömörítő gárda is Salgótarjánba látogatott. A lányoknál a Gagarinosok és a házigazdák, a fiúknál pedig a szécsényiek szerezték az érmek túlnyomó többségét. A résztvevők olykor káprázatos gyakorlatokkal örvendeztették meg a közönséget a különböző szereken, majd átvehették jól megérdemelt érmüket, oklevelüket és ajándékukat.

Bár Nógrád megyének nincs torna egyesülete, vagy szakosztálya, pár lelkes testnevelő életben tartja a sportágat, az emlékversenyt Kalmár Ibolya főszervezésével rendezik meg évről-évre.

A dobogósok eredményei. Lányok. Ovisok: 1. Molnár Lili (Pásztó) 25,05 pont. I-II. korcsoport: 1. Kovács Barbara (SKÁID Gagarin) 27,7. 2-3. Ponyi Csenge és Grajzel Adrienne (mindketten Gagarin) 27,15. III-IV. korcsoport: 1. Veres Mirella (Gagarin) 27,6. 2. Bede Anett (Gagarin) 27,4. 3. Bede Anna (Gagarin) 26,7. V-VI. korcsoport: 1. Maczák Csilla (Madách) 36. 2-3. Oszvald Lilla és Farkas Rita (mindketten Madách) 35,6. Felnőttek: 1. So Alexandra (ELTE). Fiúk. I-II. korcsoport: 1. Kovács Krisztofer (Szécsény) 24,7. 2. Velencei Péter (Szécsény) 20,9. 3. Gombár Egon (Szécsény) 17,0. III-IV. korcsoport: 1. Pikács Márk (Szécsény) 25,2. 2. Józsa Viktor (Szécsény) 8. V-VI. korcsoport: 1. Vandornyik Attila (Madách) 31,2. 2. Jászberényi Tamás (Szécsény) 27,3. 3. Deák László (Szécsény) 27,2. Felnőttek: 1. Czímer Péter (Madách) 36,1. 2. Vágó Tamás (Egri Tanárképző) 25,9. 3. Oláh Sándor (Madách) 17,2.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s