A magyar tenger mellett edzőtáboroztak


JKA KARATE – XXVII. Palóc Nyári Gasshuku edzőtábor

A napokban Balatonfenyvesen rendezték meg a XXVII. Palóc Nyári Gasshuku edzőtábort. A sportági rendezvényre palóc részről salgótarjáni, gyöngyösi, pásztói, balassagyarmati, valamint kunmadarasi, kecskeméti, budapesti és külföldről Svájcból, Németországból és Szerbiából is érkeztek karatekák.

Összesen 118 fő táborozott együtt a Balatonfenyvesi Bungalow-parkban családias hangulatban. Az edzőtábor vezetői: Lőrik Csaba 5. danos mester a Palóc Karate Szövetség technika vezetője illetve Józsa Barnabás 4. danos mester a PKSZ elnöke volt. Mellettük edzéseket tartott Krepsz János 6. danos mester a Magyar JKA Szövetség Elnöke és fő instruktora, Schneider László 6. danos mester a Magyar JKA Szövetség Ügyvezető Elnöke és a bírói bizottság vezetője, Schvarcz Péter 5. danos mester a Magyar JKA Szövetség válogatottjának vezető edzője.

Ugyancsak ott volt az edzésvezetők között a Salgótarjánból elszármazott Németországban élő Talpai József 5. danos valamint felesége Talpai Michaela 3. danos mesterek, de jól megdolgoztatta a tábor részvevőit Janes Zsolt 4. danos mester Gyöngyösről és Takács Csaba 3. danos mester Balassagyarmatról is. A balatoni karate edzőtábor kötött sportági programjain túl asztalitenisz, strandröplabda, póker és főzőverseny valamint hajókirándulás Badacsonyba is színesítette az eseményt, közte egy nem mindennapi karate vízi edzéssel.

A palóc karate edzőtáborban tartott övvizsgára előzetesen húsz karatéka jelentkezett, melyből 18 fő sikeres vizsgát tett. Ők a következők:

8. kyu-ra (citromsárga öv): Bircsák Szabina (Budapest), Majd Amro (Svájc), Jad Amro (Svájc)
7. kyu-ra (narancssárga öv): Dr. Muhari Géza (Balassagyarmat),
5. kyu-ra (kék öv I.fokozat): Percze Anzelm (Pásztó),
4. kyu-ra (kék öv II.fokozat): Vajvoda Anna (Pásztó-palotási csop.), Pintér Réka (Pásztó-palotási csop.), Jele Máté (Pásztó-palotási csop.), Rucska Dániel (Gyöngyös), Muhari Bálint (Balassagyarmat), Horváth Márk (Balassagyarmat)
3. kyu-ra (barna öv I.fokozat): Tóth Ádám (Gyöngyös), Bodócs Róbert (Gyöngyös), Hodászi Dominika (Balassagyarmat)
1.kyu-ra (barna öv III.fokozat): Bodócs Dániel (Gyöngyös), Juhász Keve (Gyöngyös), Németh Roland (Gyöngyös) és Lengyel Csaba (Salgótarján)

Az edzőtábor végén tartott záró banketten a Palóc Karate Szövetség vezetői kiválónak értékelték a Balatonfenyvesen eltöltött napokat mind szakmai, mind pihenés és kikapcsolódás szempontjából. Jövőre augusztusban ismét megrendezik a XXVIII. palóc karate edzőtábort.

Forrás: Czimer. Z. József

Az idei balatoni palóc karate edzőtábor részvevői

Az idei balatoni palóc karate edzőtábor részvevői

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s