Szombaton báloznak legjobbjaink


ELISMERÉS – XVIII. Salgótarjáni sportbál

Február első napja az ünneplésé lesz, a 18. alkalommal megrendezendő salgótarjáni sportbál keretében ekkor adják majd át a tavalyi esztendő legeredményesebb sportolóinak és csapatának elismeréseit. Az este sztárvendége a Dolly Roll lesz.

Ezúttal is hat kategóriában lehetett nevezni azoknak, akik 2013-ban a nógrádi megyeszékhely színeit képviselték. A felnőtteknél sajnos roppant kevés jelölt közül kellett választaniuk a döntőbíráknak. A nőknél talán elég annyit írnunk, hogy egy sífutó-atléta az esélyes, míg a férfiaknál egy országúti bringás vív nagy csatát egy olyan jelölttel, aki tájfutásban és labdarúgásban is otthon érzi magát. Az ifjúsági lányok mezőnyében is találkozhatunk tájfutóval és bringással, mellettük egy (még serdülőkorú) atléta is beleszólhat a küzdelmekbe. A legtöbb egyéni jelöltet az ifista fiúknál számlálhatjuk, itt várhatóan az ökölvívók sikerével zárul majd a verseny. A csapatok küzdelmeibe számos alakulat is becsatlakozott, kosarasok, fiatal labdarúgók, strandkézisek, futsalos hölgyek és tekézők is elértek olyan eredményt, amellyel pályázhattak a kitüntető elismerésre, de közülük csak egyetlen szakosztályt fognak kiszólítani szombaton. Rajtuk kívül egy kiemelt szponzor erőfeszítéseit is jutalmazzák majd.

Az ünnepi díszbe öltöző Városi Sportcsarnokban 19 órakor kezdődik majd a műsor, a sztárvendég a Dolly Roll lesz, mellettük a hangulatról idén is az A’la Carte Showband zenekar gondoskodik.

Csütörtökig van lehetőség asztalt foglalni. További részletek az lskht.hu honlapon.

St sportbál 14

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s