Négyből négy dobogó


ATLÉTIKA – Futapest-sorozat, Rákoscsaba

Újra nagy sikerrel rendezték meg a Futapest versenysorozat következő állomását, Rákoscsabán négy nógrádi futó is dobogón végzett saját korcsoportjában.

A pásztói Zólyomi Kinga abszolútban is dobogós lett.

A pásztói Zólyomi Kinga abszolútban is dobogós lett.

A legrövidebb, öt kilométeres távon több mint százan, a közel 13 kilométeres távon pedig 73-an álltak rajthoz. Utóbbi penzumot három nógrádi is kiválasztotta, közülük a pásztói Zólyomi Kinga abszolútban a harmadik helyen végzett, de saját kategóriájában nem volt nála gyorsabb, mint ahogy az örökifjú veteránnál, Lencsés Évánál (Vitalitás SE) sem. A Zenit SE-t képviselve Telek András is korcsoportja legjobbja lett, abszolútban pedig ugyanúgy az ötödik helyet szerezte meg, mint csapattársa, a terepfélmaraton induló Csontos László. A 21 kilométert futó sportoló saját kategóriájában második lett, három perccel elmaradva a győztestől.

A nógrádiak eredményei.

Hosszú táv (12,9 km). Nők (27 induló): 3. (kategóriájában 1.) Zólyomi Kinga (Pásztó, Kertvárosi Futó Club) 1;04:52 óra … 27. (1.) Lencsés Éva (Nagyoroszi, Vitalitás SE) 1;48:43. Férfiak (46): 5. (1.) Telek András (St., Zenit SE) 54:28.

Félmaraton. Férfiak (50): 5. (2.) Csontos László (St., Zenit SE) 1;26:54.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s