Pásztóiak ismét a legjobbak között


GYORSULÁSI MOTORSPORT – MAMS Dragbike bajnokság

Bár még egy MAMS futameredmény hiányzik az év eredményeinek az összegzéseiből, annyi már bizonyos, hogy  a pásztói gyorsulási motorsport képviselői Fekete Ferenc, Fekete Richárd és Faragó Ákos kategóriájukban az évvégi összegzést követően, egyéniben illetve csapatban is több érmes eredményre számíthatnak.

Az eddigi állás szerint a MAMS Dragbike bajnokság küzdelmében, kategóriájában jelenleg Fekete Richárd a pontverseny harmadik helyén áll. Csapatversenyben a fenti pásztói trió Fekete Racing Team néven a BÁTSZI Drag Team mögött a második helyezést foglalja el.

A bajnoki küzdelmek mellett a pásztói motorosok szépen teljesítenek a MOTUL kupa nemzetközi részvételű gyorsulási motorversenyen is, ahol három forduló után a D 1000 kategóriában Orbán József mögött Fekete Richárd a második helyen áll. A Road and Rider kategóriában édesapja Fekete Ferenc, Mayer Csaba előtt magabiztosan vezeti a pontversenyt. Pásztói érdekesség még, hogy Fekete Ferenc idén júniusban motorkerékpárjával a kunmadarasi repülőtéri betonsávján mért 252,08 km/órás sebességgel országos csúcstartó lett.

Forrás: Cz.Zentai

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s