Görcsi Gábor és Lőrik Kitti nyert


SAKK – IX. Tarján kupa

Az elmúlt hétvégén, a már megkezdődött őszi iskolai szünetre is alapozva remélték a IX. Tarján kupa rendezői, hogy a kedvező időpont miatt a diákok többsége benevez a sakkversenyre. Nem így történt, bár ez inkább a nyílt csoport csekély létszámú részvételére vonatkozik, hisz a gyerekeknél így is tucatnyinál több versenyző küzdött meg az abszolút illetve a korosztályos elsőségekért.

Lőrik Kitti a fiúk előtt nyerte meg a B csoport küzdelmét

Lőrik Kitti a fiúk előtt nyerte meg a B csoport küzdelmét

Nyílt csoportban a már kezdett- kezdetén megbotlott a  nógrádmegyeri Görcsi Gábor, -aki időközben a fővárosi Honvéd Auróra SE játékosa lett, illetve a pásztói Bohati Tamás is kapaszkodhatott az eredmények után. Végül, Görcsi így is a legtöbb pontot gyűjtve nyerni tudott a tarjániak rutinos versenyzője Kovács Dániel előtt, még a bronzérmes helyezést Bohati Tamás szerezte meg. A „B” csoportban (serdülők-gyermekek), a fiúk előtt 7 pontot gyűjtött tarjáni Lőrik Kitti lett a győztes. Eredményhirdetéskor az A csoport mellett a B csoportot korosztályokra is bontva díjazták, de a Nyílt csoportban indult, legjobb nem díjas versenyzőt a tarjáni Patai Pétert teljesítményéért,  különdíjban részesítették

IX. Tarján kupa végeredménye:

Nyílt „A” csoport: 1. Görcsi Gábor (Honvéd Auróra SE), 2. Kovács Dániel (Salgótarjáni TSE), 3. Bohati Tamás(Pásztói SE), 4. Szarvas Sándor, 5. Patai Péter, 6. Klenóczky Dániel, 7. Lőrik Gergő, 8. Gyetvai Izsák (mindannyian Salg. TSE)

U18 kategória: 1. Görcsi Gábor, 2. Patai Péter, 3. Klenóczky Dániel, 4. Lőrik Gergő, 5. Gyetvai Izsák

„B” csoport(abszolút): 1. Lõrik Kitti (Salg. TSE)  2. Ágasvári Gáspár Benedek (Salg. TSE) 3. Oravecz Kristóf (Pásztói SE) 4. Holtner Daren (Pásztói SE) 5. Gyurcsák András (Salg.TSE) 6.Versegi Tamás (Salg. TSE) 7. Oravecz Kinga (Pásztói SE) 8.Mender Laura (Pásztói SE)

Korosztályos (érmes) eredmények:

U8 leány: 1. Oravecz Kinga 2. Mender Laura 3. Kovács Rebeka(Salg. TSE) U14 leány: 1. Lőrik Kitti, 2. Porok Linda(Salg. TSE), U9 fiú: 1. Oravecz Kristóf  2. Holtner Daren, 3. Büki Marcell (Salg. TSE) U14 fiú: 1. Ágasvári Gáspár Benedek 2. Gyurcsák András 3. Versegi Tamás 4. Tóth Bálint (Salg. TSE)

Forrás: Cz.Zentai

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s