Támogassuk, óvjuk az értékeinket!


ELISMERÉS – Átadták a salgótarjáni Jó tanuló, jó sportoló díjakat

Szerda délután immáron 33. alkalommal köszöntötték megyeszékhelyünk azon diákjait, akik az iskolapadban és a sportpályán is kimagaslót alkottak az előző tanévben. A salgótarjáni József Attila Művelődési és Konferencia Központban – a megnövekedett követelmények ellenére – 48 tanuló és 5 edző, testnevelő részesült elismerésben. EREDMÉNYLISTA és GALÉRIA

DSC_0166

Grajzel Donát

A Himnusz eléneklését követően Dániel Zoltán, Salgótarján sportért felelős alpolgármestere nyitotta meg a rendezvényt. Beszédje elején kiemelte, hogy az idei kiírásban szigorítottak a pályázati feltételeken, hiszen megemelték az elérendő tanulmányi átlagokat. Ez azonban nem látszik a díjazottak létszámán, hiszen így is 48 tanuló érdemelte ki az elismerést. Aki így is teljesítette a szintet, az már nem csupán jó, hanem kiváló tanuló és sportoló. Az alpolgármester megemlítette, hogy bár ő is mindig ácsingózott erre a díjra, sosem sikerült elérnie. De így is tisztában van azzal, hogy mivel jár a sportolás, amit a jelenlévő nebulók végeznek, az teljes munkaidős felelősség. De a sport alázatra, becsületességre és versenyszellemre nevel, amit a későbbiekben az élet más területein is kamatoztatni tudnak majd. Köszönetet mondott az edzőknek és felkészítőknek, valamint gratulált a fiataloknak ahhoz, hogy mindkét területen sikeresek tudtak lenni. Azt kérte tőlük, hogy ne elégedjenek meg a sikerekkel, hanem fejlődjenek tovább, hogy egy év múlva is a színpadra hívhassák őket.

Ezt követően a Medalion Táncsport Egyesület növendékei adtak elő színvonalas műsort, majd elkezdődhetett a díjak kiosztása. A plakettek kiosztásában az alpolgármesternek Kovács Zsolt, a Népjóléti Bizottság elnöke segédkezett.

A legtöbb díjazottat a Beszterce-lakótelepi Tagiskola adta, összesen 16 diákjukat hívták ki. A nógrádi megyeszékhely klasszikus és népszerű sportágai mellett szép számmal akadtak olyan sportágak is, amelyekkel már régen találkozhattunk a rendezvényen.

DSC_0240

Beszterce

Idén huszadik alkalommal az utánpótlássportban jeleskedő edzők, testnevelők munkáját is elismerték, idén öt felkészítőt szólítottak színpadra.

A díjátadót állófogadás és csoportfotózás zárta.

Az idei díjazott tanulók.

SÁI Beszterce-lakótelepi Tagiskola: Békési Dominik (tanulmányi átlaga: kitűnő, sportága: karate, testnevelője: Sramkó Tibor, edzője: Kuris Zoltán), Bozó Fanni Bianka (kitűnő, kézilabda, Szabó Attila és Szabóné Sipos Éva, Medve Tímea), Burai Bence (kitűnő, atlétika, Szabó Attila), Hadfi Gréta (4,9, kézilabda, Szabó Attila és Szabóné Sipos Éva, Bátfai Ferenc), Károlyi Milán Igor (kitűnő, atlétika, Szabó Attila), Kovács Tamás Patrik (4,8, atlétika, Szabó Attila), Krizs Nikolett (4,6, kézilabda, Szabó Attila és Szabóné Sipos Éva, Medve Tímea), Gyetvai Klaudia Csenge (4,6, kézilabda, Szabó Attila és Szabóné Sipos Éva, Medve Tímea), Mag Fruzsina (kitűnő, tájékozódási futás, atlétika, Szabó Attila és Sramkó Tibor), Mag Viktória (kitűnő, tájékozódási futás, atlétika, Sramkó Tibor), Szanyi Szabolcs (kitűnő, kézilabda, Szabó Attila), Tóth Noel Noé (kitűnő, atlétika, Szabó Attila), Uhrin Lili (kitűnő, karate, Sramkó Tibor és Kuris Zoltán), Varga Petra (4,6, tájékozódási futás, Sramkó Tibor), Verebélyi Márton (kitűnő, tájékozódási futás, Torják Tibor és Sramkó Tibor), Zsélyi Bora (kitűnő, karate, Sramkó Tibor és Kuris Zoltán).

SÁI Székhelyintézmény: Alb Levente (kitűnő, tenisz, Szarvas József és Kun Gábor), Barta Zsombor (kitűnő, labdarúgás, Tarjáni Viktória és Sebestyén Szilárd), Bartkó Virág (4,7, triatlon, duatlon, aquatlon, atlétika, Szarvas József és Kadlót Zoltán, Kovács Dénes, Kegye Tibor), Gasparin Zsombor (kitűnő, versenytánc, Bagyal Péter és Juhász Amarilla, Kéri Szabolcs), Hegedűs Flóra (kitűnő, sífutás, biatlon, Dombi Sándorné és Máté Csaba), Klecsány Fruzsina (4,7, tenisz, Bagyal Péter és Földi Sándor), Lénárt Lili (kitűnő, tájékozódási futás, atlétika Tarjáni Viktória és Sramkó Tibor, Kadlót Zoltán), Muzsnay Zsófia (4,7, úszás, Szarvas József és Kovács Dénes), Reichardt Liza (kitűnő, hegyikerékpár, Szarvas József és Kotroczó Nándor), Reichardt Zalán (4,9, hegyikerékpár, atlétika, Szarvas József és Kotroczó Nándor, Mrakics Nikolett), Szmilek Jázmin (kitűnő, versenytánc, Szarvas József és Juhász Ágnes, Nyilas Dániel).

SÁI Kodály Zoltán Tagiskola: Bali Emese (kitűnő, hegyikerékpár, Gálné Gál Magdolna és Kotroczó Nándor, Bali Sándor), Fülöp Mónika (kitűnő, tenisz, Petróczy Magdolna és Kun Gábor), Goldmann Kata (4,8, tájékozódási futás, Nemes Andrea és Sramkó Tibor), Kelemen Adél (kitűnő, cselgáncs, Sápiné Reguly Nóra és Megyeri László), Kun Bendegúz (kitűnő, tenisz, Sápiné Reguly Nóra és Kun Gábor), Kun Csenge (kitűnő, tenisz, Szilágyi Tiborné és Kun Gábor), Markovics Eszter Enikő (4,6, atlétika, Mrakics Nikolett), Nagy Veronika (kitűnő, tenisz, Petróczy Magdolna és Kun Gábor), Szerafin Fanni (kitűnő, tenisz, Mrakics Nikolett és Deladi Zsombor).

Bolyai János Gimnázium: Balya Dorottya (4,9, futsal, Nagyné Kálóczi Edina és Tóth Zsolt), Barta Luca (4,9, öttusa, Czene Éva és Kadlót Zoltán), Bálint Sára Réka (kitűnő, tollaslabda, Czimerné Séber Darinka), Goldmann Júlia (kitűnő, tájékozódási futás, Czímerné Séber Darinka és Sramkó Tibor), Grajzel Donáth András (kitűnő, labdarúgás, Bagyal Péter és Sebestyén Szilárd), Kotroczó Dorka Enikő (kitűnő, hegyikerékpár, atlétika, Czene Éva és Kotroczó Nándor, Tóth Gábor), Laczkó Rozina Luca (kitűnő, triatlon, atlétika, Tajtiné Miklós Bernadett és Szuhán Attila), László Leila (4,6, triatlon, Czímerné Séber Darinka és Szuhán Attila), Torák Levente (4,8, triatlon, atlétika, Tajtiné Miklós Bernadett és Szuhán Attila).

Madách Imre Gimnázium: Dénes Sára (4,9, kézilabda, Kalmár Ibolya és Bártfai Ferenc), Pintér Bernadett (4,6, modern tánc, Czímer Péter és Mazgon Jelena).

Uzoni Péter Gimnázium és Általános Iskola: Fésűs Evelin Anna (4,8, tájékozódási futás, atlétika, Szilágyi Tamás és Sramkó Tibor, Kadlót Zoltán).

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata az utánpótlás nevelésben nyújtott kimagasló teljesítménye alapján elismerésben részesítette: Czímerné Séber Darinkát, a Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium testnevelő tanárát; Géczy Attilánét, a SÁI Dornyay Béla Tagiskolája testnevelő tanárát; Kirnerné Botka Juditot, a Salgótarjáni Szakképző Centrum Táncsics Mihály Szakközépiskolája testnevelő tanár, úszás oktatót; Csatlós Tamást, labdarúgó edzőt; és Soós Gábort, kosárlabda edzőt.

Jó tanuló Jó sportoló 2014-2015. tanév

Fotóalbum.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s