Újra nálunk találkoznak


XVI. Medves Kupa – Nemzetközi téli ifjúsági és diáksport találkozó

A Magyar Olimpiai Bizottság, valamint a Fogyatékosok Országos Diák és Szabadidősport Szövetségének támogatásával február 17. és 19. között Salgóbányán rendezik meg a XVI. Medves Kupa nemzetközi téli ifjúsági és diáksport találkozót.

A salgótarjáni „FLÓRA” Egyesület, és az Illyés DSE szervezésében évek óta ösztönzik sportolásra, mozgásra a tanulásban akadályozott ifjúságot. Mint azt Barna Pétertől, az Illyés DSE elnökétől megtudtuk, a rendezvény célja, hogy minél több intézmény csapata részt vegyen a viadalokon, a tehetséggondozás, valamint a társadalmi integráció minél teljesebb megvalósítása érdekében. Az előzetes nevezések alapján Erdélyből és a Felvidékről két-két gárda érkezik majd, de Baranya, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod és természetesen Nógrád megye csapatai is összemérik képességeiket.

A versenyszámok között megtalálható lesz az – idén újdonságnak számító – ergométeres evezőpad, amin a résztvevőknek 500 méter megtételére lesz lehetőségük, valamint váltófutás, labdarúgás, teke és darts is színesíti majd a programot. Február 19-én, pénteken ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul a találkozó.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s