Laki Róbert mindenkinek bizonyítani szeretne


ÖKÖLVÍVÁS – Profi bokszgála Salgótarjánban

A szombaton megrendezendő salgótarjáni gála egyik főszereplője a pehelysúlyú magyar-bajnok Laki Róbert (11 győzelem, 1 döntetlen) lesz, akire komoly feladat hárul, hiszen a remek mérlegű grúz Artur Movsesyannal (11 győzelem, 2 vereség) csap majd össze. A 23 esztendős kecskeméti reménység tudja, hogy bizonyítania kell, nem csak a közönségnek, hanem saját magának is.

– Már hónapok óta Németh Ottóval készülök, akinek közel tízévnyi profi ökölvívó tapasztalata van, és ezt igyekszik átadni nekem. Sok új dolgot tud nekem mutatni, megtanítani. Úgy érzem, egyre jobban összecsiszolódunk, és a mostani felkészülésem is remekül sikerült – nyilatkozta Laki Róbert. – Bizonyítani akarok mindenkinek, beleértve magamnak is, hiszen sokkal többre vagyok képes, mint amit korábban mutattam. Salgótarjánban azt szeretném megmutatni, hogy nagyobb feladatok megoldására is képes vagyok.

– Tavaly ősszel már bokszolt egy grúz ellenféllel, és bár a második menetben nyert, riválisa a párharc elején némileg zavarba tudta hozni.

– Ez az, amit többé nem engedhetek meg. Movsesyan nem ügyetlen bokszoló, de elemeztük a stílusát, és kidolgoztuk a taktikát ellene. Mindent megteszek, hogy meglegyen a siker.

– Idén komoly terveket dédelget, ha jól tudom, szeretne újra címmérkőzéseken kötelek közé lépni.

– Remek lenne egy magyar-bajnoki címvédő mérkőzésen küzdeni, aztán később egy nemzetközi ifjúsági övet is célba vehetnék. De ezekhez a meccsekhez Salgótarjánon át vezet az út, hisz az Artur Movsesyan elleni meggyőző siker megnyithatja előttem a kapukat – zárta gondolatait a 23 éves ökölvívó.

Az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő bokszgálán a Felix Promotion számos ismert versenyzője kötelek közé lép. A főmérkőzésen Szellő Imre bizonyíthat, de láthatjuk még Baranyi Richárdot, Harcsa Norbertet, Pintye Szabolcsot, Darmos Józsefet és Bozai Gyulát is. A salgótarjáni Kőrös Attila is kesztyűt húz majd.

A rendezvényre a http://www.budopest.hu oldalon lehet elővételben belépőjegyet vásárolni. Az eseménnyel kapcsolatos további információkért érdemes felkeresni a http://www.felixpromotion.com oldalt.

Laki Róbert

Laki Róbert számára kulcsfontosságú lesz a salgótarjáni meccs

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s