Pénteken mérlegelnek a főszereplők


ÖKÖLVÍVÁS – Profi bokszgála Salgótarjánban

A Felix Promotion szombaton 19 órától, a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban rendezi idei első élő televíziós bokszgáláját, melynek mérlegelést pénteken 16 órától, az Apolló Centrumban tartják. A gála programjában Pintye Szabolcs és Baranyi Richárd is komoly szerepet kap, velük beszélgettünk.

A Felix Promotion szerette volna, ha a középsúlyú Pintye Szabolcs (10 győzelem, 1 döntetlen) magyar-bajnoki címmérkőzésen lép kötelek közé, de mivel a lehetséges ellenfelek közül senki nem vállalta a megmérettetést, végül külföldi riválissal néz majd farkasszemet. A budapesti ökölvívót a grúz Giorgi Beroshvili (23 győzelem, 8 vereség, 2 döntetlen) várja majd a salgótarjáni szorítóban.

Pintye Szabolcs

Pintye Szabolcs laza bokszot ígér

Mindenképp olyan ellenfélről van szó, akire oda kell figyelnem, mert a felvételek alapján egy jó mozgású, kiváló adottságú bunyósról van szó – fogalmazott Pintye Szabolcs. – Kicsit sablonos, de jól sikerült a felkészülésem, még csak edzést sem kellett kihagynom. Úgy érzem, a hosszú kihagyást követően túlzott volt bennem a bizonyítási vágy, ami görcsössé tett, azért sem októberben, sem decemberben nem sikerült megmutatnom, hogy mit is tudok. A bizonyítási vágy természetesen nem múlt el, de érzésem szerint sokkal lazább leszek Salgótarjánban.

Baranyi Richard

Baranyi Richárd szívós ellenfélre számít

A félnehézsúlyú magyar és WBF nemzetközi-bajnok Baranyi Richárd (14 győzelem, 1 vereség) szintén külföldi riválissal csap össze, ám az ő kihívója Lengyelországból érkezik. A 6 menetre kiírt mérkőzésen Baranyi ellenfele a hivatásos pályafutása során sok nagy csatát átélt Bartlomiej Grafka (16 győzelem, 19 vereség, 2 döntetlen) lesz, aki kemény, önmagát nehezen megadó ökölvívó hírében áll.

Szeretném ott folytatni, ahol tavaly abbahagytam, de lengyel ellenfelem az eddigi mérkőzései alapján elég szívósnak és ütésállónak tűnik – jelentette ki Baranyi Richárd. – Az egyetlen elfogadható eredmény most is a győzelem, akár kiütéssel, akár pontozással, azonban szeretném mindezt jó ökölvívást bemutatva elérni.

Az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő bokszgálán a Felix Promotion számos ismert versenyzője kötelek közé lép. A főmérkőzésen Szellő Imre bizonyíthat, de láthatjuk még Harcsa Zoltánt, Laki Róbertet és – ha megfázása engedi – a salgótarjáni Kőrös Attilát is. A rendezvényre a http://www.budopest.hu oldalon lehet elővételben belépőjegyet vásárolni. Az eseménnyel kapcsolatos további információkért érdemes felkeresni a http://www.felixpromotion.com oldalt.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s