Második lett a házigazda


XVI. Medves Kupa, nemzetközi téli sporttalálkozó

A napokban már 16. alkalommal került megrendezésre a Medves Kupa téli sporttalálkozó. A Nógrád megyei Salgóbányán ebben az évben közel száz diáksportoló tehette próbára a tudását, négy sportágban. A három nap összetett győztese Dunavecse lett.

Ergométeres evezés

Újdonság volt az ergométeres evezés.

Nagy sikerrel ért véget az országos találkozó, ahol az idén összesen 14 oktatási intézményből közel száz diák vett részt, és Erdélyből, valamint a Felvidékről is érkeztek csapatok. Az időjárás sajátosságai miatt némiképp változott a tervezett program, a gyönyörű természeti környezetben megrendezett sporteseményen labdarúgásban, rönkfutásban, dartsban és ergométeres evezésben mérték össze a tudásukat a diákok.

A nagy hagyományokkal rendelkező háromnapos sporttalálkozó során az ország minden tájáról érkeztek oktatási intézményekből diákok, akik számára a sportversenyek mellett szabadidős programokat is szervezett az eseményt megrendező Fogyatékosok Országos Diák és Szabadidősport Szövetsége, a salgótarjáni Illyés DSE, és a FLÓRA Sportegyesület.

Díjátadó

A díjátadón.

Különleges hangulatot kölcsönzött az eseménynek az idén újdonságnak számító ergométeres evezés, ahol a résztvevőknek minél nagyobb távolságot kellett megtenniük két perc alatt.

Eredmények.

Labdarúgás: 1. Dunavecse, 2. Salgótarján, 3. Oklánd. Darts: 1. Salgótarján, 2. Siklós, 3. Oltszem. Rönkfutás: 1. Dunavecse, 2. Oltszem. 3. Salgótarján. Ergométeres evezés: 1. Dunavecse, 2. Tornaalja, 3. Kiskőrös, 4. Salgótarján, 5. Kalocsa, 6. Oltszem.

Összetett: 1. Dunavecse, 2. Salgótarján, 3. Oltszem, 4. Siklós, 5. Kiskőrös, 6. Tornaalja.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s