Durva hétvége lesz


ATLÉTIKA – Tarján Acél és Karancs Királya

Június 11-én és 12-én is rendhagyó futóversenyt rendeznek Salgótarjánban, már most ideje elkezdeni a felkészülést azoknak, akik meg szeretnék mérettetni magukat. Szombaton spartan race „kiképzés”, vasárnap Karancs kilátói uphill viadal várja a legkeményebbeket.

13246421_241333986229438_3901426762853821014_oSzombaton, 11-én az eddzENIway klub a Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület, az Abigél Közhasznú Egyesület, illetve a Dornyay SE társtámogatásával rendezi meg a Tarján Acél Futam elnevezésű versenyt, hasonlót még nem látott a megye. Az akadályfutáson 5 kilométeres pálya és 15 „meglepetés” várja a futókat, a Dolinka és a Pécskő szikla közötti szakaszon. Kétféle futamot indítanak a szervezők, elsőként egy Acél futamot, 8.30-as indulással, ami egyéni versenyt takar, aztán egy csapatfutamot, 10.30-as kezdéssel, ahol a 4 fős csapatok tagjainak együtt kell teljesíteniük a távot. Az egész napos szabadtéri programon a családosok, gyerekek is megtalálhatják a nekik tetsző elfoglaltságot, lesz egy rövidített futam a legkisebbeknek, íjászbemutató, rúdfitnesz edzés, illetve lehetőség lesz kipróbálni a különböző funkcionális eszközöket (stroops, gflex, girja) is. Regisztrálni, érdeklődni a május 28-ai, kazári laskafesztiválon is lehet, ahol szintén megjelenik majd az egyesület.

Vasárnap, azaz 12-én a Zenit SE és a Salgótarjáni Hegyikerékpáros Egyesület szervezésében újra megrendezésre kerül a Karancs Királya hegyikerékpáros és hegyifutó „uphill” verseny. A bringások 10, a futók 11 órától rajtolnak. A futóversenyen a kisebbekre 3 kilométer vár (205 méteres szintemelkedéssel) az Elemér-forrásig, míg a bátrabbak a multiNavigator hegyifutó kupasorozatának részeként, egészen a Karancs kilátóig (4,7 km, 440 m) „másznak” majd. A Kercseg-laposon 13.30-tól hegyikerékpáros gyermekversenyt is rendeznek, egy órával későbbre pedig az eredményhirdetést tervezik.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s