Németországban vette át a díjat


KARATE – Talpai József elismerése

Ki ne emlékezne arra a több évtizeddel azt megelőző sportági történésekre, amikor is Nógrád megyében, Salgótarjánban, Talpai József versenyzői és edzői sikereiről olvashattunk a megyei újság sportoldalain.

Talpai József és Ocsovai Gergő

Talpai József a németországi edzőtáborban Ocsovai Gergő pásztói karate versenyzőtől vehette át a Palóc Karate Szövetségtől kapott elismerését

Az időközben Németországba került és ott igen eredményes edzői tevékenységet folytató Talpai József 5. danos mestert idén márciusban a Palóc Karate Szövetség negyedszázados fennállását ünneplő pásztói nemzetközi karate edzőtábor végén tartott ünnepi megemlékezésen több más nógrádi szakági vezetővel együtt elismerésben részesítették. A volt nógrádi karatéka akkor nem tudott jelen lenni eseményen, de a napokban egy bajországi edzőtáborban részt vevő pásztói karatéka, hazánk jelenleg egyik legeredményesebb versenyzője, a pásztói Ocsovai Gergő (Nógrád megye legeredményesebb sportolója címet már többször elnyerte) jóvoltából néhány méltató mondat kíséretében átvehette az őt megillető elismerését.

palocTalpai József a napokban egy Németországból érkezett levélben köszönte meg a Palóc Karate Szövetség figyelmességét, majd a nógrádi edzőknek, tanítványaiknak további sikeres nemzetközi és hazai szerepelést kívánt.

Forrás: Cz.Zentai

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s