Zsírölő pálya Nyáregyházán


ATLÉTIKA – Brutálfutás

Az biztos, hogy büntetésként élnék meg a futók, ha valaki el akarná tiltani őket a Brutálfutástól. Ez egyszerűen lehetetlenség lenne, mert a versenyzők meg vannak őrülve ezért a különleges terep akadályversenyért.

brutal20160618003

A salgótarjáni Komka Zsuzsanna lett a legjobb nógrádi. (Fotó: Komka Péter)

Ha még durvábbak lennének az akadályok, valószínűleg az sem ártana a futamok népszerűségének, mert mindenki élvezi az extrém kihívásokat, azt hogy újra ott lehet ezen a kivételes „felnőtt játszótéren”, és kiléphet a mindennapok komfortzónájából.

A nyáregyházi motocross pályán összesen 1629 nevező állt ott a rajtnál a több mint 30 fok feletti melegben, a résztvevőkre 17 akadály várt a 7 kilométeres távon.

A rajtnál ezúttal három nógrádi sorakozott, valamennyien a gyengébbik nemet képviselve. A gyengeség azonban nem látszott rajtuk a verseny során, közülük a salgótarjáni Komka Zsuzsanna szerepelt a legjobban, aki futamában harmadik lett, ez az abszolút 19. helyet jelentette a számára a közel hatszáz hölgy között. Miklián Bernadett (Nézsa) és Papkeszi Mónika (Nógrádsáp) a középmezőnyben végzett.

A nógrádi eredmények.

Nők (592 induló): 19. (kategóriájában 9.) Komka Zsuzsanna (Salgótarján) 44:38 perc … 255. (119.) Miklián Bernadett (Nézsa) 57:44 … 286. (110.) Papkeszi Mónika (Nógrádsáp) 58:53.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s