Újra sportnap Zagyvarónán


II. Zagyvafői Nemzetközi Sportnapok

Augusztus 5-én, pénteken második alkalommal rendezik meg a Zagyvafői Nemzetközi Sportnapokat, a Bátki József Közösségi Ház környékén. Ebből az apropóból beszélgettünk Földi László főszervezővel.

– Második éve rendezzük meg a Zagyvafői Sportnapokat – nyilatkozta Földi László. – Az volt a célunk, hogy az előző időszakra jellemző több kisebb helyi verseny helyett egy rangosabb eseményt hozzunk Zagyvarónára.

– Mi szerepel a programban?

– A helyi igényeknek megfelelően kispályás foci, a régi ÖHV mai változata, a nyári biatlon, gyermekversenyek és a 11 órai Zagyvafői emlékfutás került a programba. Idén a Riói olimpia megnyitójának napján Szabó János sporttörténész segítségével, egy olimpiai kiállítással bővült a program, a 17 órai megnyitón meglepetés vendégekkel, és tárgyakkal, anyagokkal várjuk az érdeklődőket.

– Idén két napos lesz a rendezvény…

– Viszonyainkhoz képest nagy volt már tavaly is az érdeklődés. Ezért most a kispályás foci augusztus utolsó szombatjára került. Reméljük, így a nyílt akadályversenyen is több helyi jelentkező áll majd rajthoz.

– A határon túlról is várnak érdeklődőket?

– Ismét nemzetközi lesz az esemény, hiszen Szlovákiából várjuk a predajnai biatlonosokat, és mellettük a hazai utánpótlás versenyzői is rajthoz állnak, köztük három kis zagyvai biatlonistának is szurkolhatunk, valamint a társszervező Nord Sport KSE fiataljainak.

– Este pedig utcabál zárja a programot…

– A rendező Zagyvaforrás Egyesületnek jó kapcsolata van szárnyait bontogató, de már lassan profinak számító szlovákiai magyar zenekarral, a The Jewels-szel, akik most is megtisztelnek bennünket. Tagjaik között találkozhatunk a Virtuózok televíziós műsor egyik szereplőjével is. Mindenkit szeretettel várunk, versenyezni vágyót, nézőt, rokont vagy érdeklődőt.

Zagyvafői plakát

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s