Aranyat vár csapattársától


ÚSZÁS – Muzsnyay Zsófit faggattuk

A napokban az Egri Úszó Klub két versenyzője, Cseh László és Holló Balázs is megkezdi szereplését a riói ötkarikás játékokon. Ebből az apropóból megkérdeztük a 2015-ös év legeredményesebb salgótarjáni ifjúsági lány sportolóját, a 2003-as születésű Muzsnay Zsófiát, hogy mire számít egri csapattársaival kapcsolatban.

Muzsnay és Cseh

Muzsnay Zsófia és Cseh László

– Az idei olimpiától a magyar úszók sikerét várom, hiszen a mi versenyzőink a világ élvonalába tartoznak – mondta Zsófi, aki a napokban hét aranyat (két egyéni, öt váltó) nyert a gyermek bajnokságon. – Nagyon büszke vagyok rá, hogy az egri csapattársaim is kijutottak Rióba, ezzel megmutatva számunkra, hogy a kitartó munka minden sportoló számára meghozza a gyümölcsét.

– Cseh Laci 100 és 200 méter pillangón, valamint a 4×100-as vegyes váltó tagjaként úszik majd, míg Holló Balázs a 4×200-as gyorsváltóban versenyez. Mit vársz tőlük?

– Bízom benne, hogy gyarapítják a magyar és az egri sikereket, valamint az éremgyűjteményt! Remélem, hogy Laci aranyeremmel tér haza, Balázs pedig megjavítja az egyéni legjobbját, és ezzel erősíti a magyar váltót.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s