Edzőtáborban jártak


JKA KARATE – Nemzetközi edzőtábor, övvizsgával, versennyel

A napokban Budapesten -MOM Park- 14 ország 320 karatékája mellett Kurihara Kazuaki nagymester vezetésével nemzetközi edzőtábort bonyolítottak le. Az elmúlt évhez hasonlóan ismét megcsillogtatta tudását a többszörös japán és világbajnok mester. Ezúttal a helyes csípő használat illetve a formagyakorlatok voltak az edzéseken előtérbe helyezve. A tábor végén került sor az övvizsgára és a Shotokan kupa versenyre.

A Palóc szövetségből az alábbiak tettek sikeres vizsgát. 1 Dan: Ocsovai Lászlóné Pásztói SKK, Tábi Zoltán Kokoro SE Lőrinci, Reibl János Salgótarjáni SKK, Lengyel Csaba Salgótarjáni SKK, Babjákné Bocsok Anna Bátonyterenyei SKE.

2 Dan: Váradi Valentina Pásztói SKK, Vajvoda József Pásztói SKK, Janesné Turák Boglárka MKSE Gyöngyös, dr. Berecz Kálmán MKSE Gyöngyös, Takácsné Erdei Mónika Balassagyarmati SKE.

4 Dan: Kovács Tibor Bátonyterenyei SKE.

A Shotokan Kupa nemzetközi versenyen a pásztói karatékák közül formagyakorlatban Ocsovai Gergő nyert, míg a hölgyeknél Váradi Valentina a harmadik helyen végzett. Küzdelem (Kumite) versenyszámban Váradi Valentina még egy bronzérmet is begyűjtött.


Lőrik Csaba

Lőrik Csaba

Lőrik Csabát alelnöknek választották

A közelmúltban megtartott JKA karate szövetség sportági közgyűlésen a pásztói Shotokan Karate Klub edzőjét Lőrik Csabát választották meg az országos szövetség alelnökének. Lőrik Csaba több mint 9 éve tagja a 7 fős elnökségnek és eddig végzett munkája alapján jelölték erre a tisztségre.

 

Forrás: Cz.Z.J.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s