Újra át a hídon


ATLÉTIKA – IV. Két híd futás

Szeptember 25-én, vasárnap már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a szécsényi „Két híd futás” elnevezésű nemzetközi verseny, a Ráróspuszta melletti Madách híd, valamint pösténypusztai Katalin híd érintésével. A gyönyörű Ipoly-völgyön haladó rendezvényre a bringásokat is várják. SZÓRÓLAP

A 11 órai rajt a Madách híd közepéről dörren el, míg a cél a szécsényi művelődési központnál lesz. A helyszínen nevezni a célnak helyt adó versenyközpontban lehet, míg a kedvezményes előnevezéseket szeptember 22-ig várják a szecseny.kozmuvelodes@gmail.com címre. A köztes félmaratoni, azaz 21,1 kilométeres távot egyéniben, és párban (10+11,1 km, váltás Ludányhalászinál) is lehet teljesíteni. A várkerti tó körül gyermek versenyt is rendeznek, 13 órától 400, illetve 800 méter vár a kicsikre. Az eredményhirdetésre előreláthatólag 14.30-kor kerül sor.

A Szécsényi Amatőr Futók Társasága (SZAFT) idén újra meginvitálta a versenyre a kerékpárosokat is. A II. Ioly-parti családi bringás napon két túra közül lehet majd választani, a rövidebb penzum 28,5, míg a hosszabb 43,2 kilométer lesz, a részvétel ingyenes.

A rendezvény fővédnökei közt szerepel Stayer László, Szécsény polgármnestere, Kadlót Zoltán, félmaratoni csúcstartó, a SAC edzője, valamint Czele János, a házigazdák BSI futónagykövete.

_2016_FRISS_ket hid_szorolap

_2016_FRISS_ket hid_szorolap2

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s