Dr. Hegedűs Csaba lesz a díszvendég


II. Családi és Sportnap Pásztón

Az elmúlt évi sikeren felbuzdulva idén is megrendezi családi és sportnapját a város önkormányzata – tudtuk meg Káposzta Csabától az önkormányzati képviselőtestület civil tanácsnokától.

A vasárnapi egésznapos szabadidős sporteseményre az Iskolacentrumban kerül sor. Mint arról lapunkban korábban már beszámoltunk, a Zsigmond Király Általános Iskola szintén e napon reggel 9 órától rendezi meg hagyományos futórendezvényét. Ennek zárását követően élénkülnek fel majd családi és sportnap programjai.

A sportágakat tekintve lesz asztalitenisz (Bencsik Imre), karate (Lőrik Csaba), íjász (Molnár István), sakk (Vajda házaspár és Tódor Sándor) és aerobic bemutató, miközben az oktatási centrum szabadtéri területén hatalmas ugrálóvár, trambulin, játszóház, kézműves foglalkozás, és egy tűzoltó autó (felszerelés bemutatás) és büfé is várni fogja az eseményre kilátogatókat.

Illés Rudolf (Szabadidő SE) meghívására ismét tiszteletét teszi a városban dr. Hegedűs Csaba olimpiai bajnok birkózó, aki élménybeszámolója mellett a futóverseny díjainak az átadása során is szerepet fog kapni. Mindeközben idén sem marad el a szabadtéri főzőverseny, ahol minden csapat saját maga választja meg a zsűri felé, na és a vendégsereg felé kiajánlható finom ételeit. Koradélután a kézilabda játéktérre várják a 35 éven felüli labdarúgást kedvelőket akik, egy torna keretén belül döntik el egymás között az elsőség sorsát.

Forrás: Cz.Z.J.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s