Atlétáink bevették Hevest


ATLÉTIKA – Szüreti-, és Barokk futás

A közelmúltban két Heves megyei versenyen is futócipőt húztak a Salgótarjáni Atlétikai Club (SAC) tagjai. Gyöngyösön Szüreti-, Egerben Barokk futónapot tartottak, a nógrádiak összesen öt aranyérmet hoztak haza.

szureti-pi-16

Papp Ildikó (SAC) Gyöngyösön és Egerben is nyert.

Gyöngyösön már hosszú évek óta visszatérő vendégek a SAC-osok. A jubileumi, 25. Szüreti futónapon összesen közel ezren köröztek a település belvárosában. Máté Csaba és Kadlót Zoltán tanítványai három aranyérmet is elhoztak, és további öt dobogós helyet is szereztek.

Több mint hatszáz futó részvételével rendezték meg a hevesi megyeszékhely belvárosában a 21. Barokk Futóparádé három távját. Az Eger Ünnepe elnevezésű rendezvénysorozat szerves részét jelentő versenyen a SAC két futója állt rajthoz. A 7 kilométeres távon Papp Ildikó a felnőtt nők között, míg Langer Olivér a szenior férfiak között nem talált legyőzőre, a két salgótarjáni szinte egyszerre ért célba. A verseny útvonala egyébként nagyon változatos és látványos volt, többek között a várba is elvezette a futókat.

A SAC-os futók eredményei.

25. Szüreti futóverseny, Gyöngyös (09.22.).
II. korcsoport (1300 m). Fiúk: 2. Oláh Bátor. Lányok: 6. Hegedűs Flóra. III. korcsoport (1300 m). Fiúk: 1. Reichardt Zalán, 2. Simkó Máté Boldizsár. Lányok: 1. Kovács Gyöngyvirág, 2. Reichardt Liza, 3. Halasi Hanna … 8. Bőhm Hanna … 11. Tajti Eszter, 12. Széles Kelly. 5-6. korcsoport (2000 m). Lányok: 3. Kőrös Eszter. Felnőttek (5400 m). Nők: 1. Papp Ildikó.

21. Barokk futóparádé, Eger (09.18.).
7 km. Felnőtt nők: 1. Papp Ildikó 26:13 perc. Szenior férfiak: 1. Langer Olivér 26:14.

Fotók: Gyöngyös.hu

szureti1-16

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s