Hasznosan telt a nyár


THAI BOKSZ – Edzőtáborban és versenyeken az SFSE

A nyáron sem tétlenkedtek a Salgó Fight SE (SFSE) tagjai, edzőtáborokban és versenyeken is megfordultak. Emellett elkezdték szervezni az október végi salgótarjáni gálájukat is.

14115610_1579273122374351_8002755355087005389_o

Gaál Ádám (balra) és Kövesi Tibor tart bemutatót a karatékáknak

Kövesi Tibor tanítványai több összetartással készültek az őszi menetelésekre. A szentendrei Pap-szigeten tartott tábor után a RE-GYM egyesülettel is közösködtek, Velencén. Ezt követően a Soproni Rendészeti SE meghívását is elfogadták, ahol a thai boksz alapjaiból adtak ízelítőt, illetve rávilágítottak a karate és a thai boksz közti különbségekre.

Aztán a versenyekről sem hiányozhattak, először a Muay Thai Mánia XI-en léptek ringbe.

Nagyon jó mérkőzések voltak – értékelt az edző. – László Vendel mérkőzését kénytelenek voltunk feladni a második menet után, mert megsérült az orra. Gaál Ádám hatalmas meccset vívott szentendrei ellenfele ellen, igazi főmérkőzést. A kezdeti hibák után folyamatosan hozta a meneteket. Igazi látványos, technikában gazdag mérkőzés volt, ahol az ellenfél mindent túlélt. Ádám végül győztesen hagyta el a ringet, egyhangú pontozással nyert.

Az idei TEK Budo- és Küzdősport Gálának is a fővárosi SYMA csarnok adott otthont, ahol Kövesi Tibor a második mérkőzésig jutott el. Az első meccset hatalmas KO-val nyerte, viszont a küzdelmek során megsérült a térde. A második mérkőzést fél lábbal, de végigharcolta, a végén azonban pontozással kikapott. Míg 2013-ban nyerni tudott, 2014-ben pedig második helyen végzett, idén a súlycsoportjában, 9 versenyző között a negyedik helyen végzett.

A klub már javában szervezi idei, VII. Salgó Fight Nightot, amelyet október 29-én rendeznek majd meg a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s