A rúdon bizonyíthatnak


RÚDFITNESZ – Salgótarjániak is versenyeznek

A salgótarjáni eddzENIway sport klub négy tagja is elindul vasárnap, a VI. Pole Fitness Beauty elnevezésű rúdfitnesz versenyen, amelyet a Fittparádé keretein belül rendeznek meg Budapesten, a MOM Sportban.

eddzrud

A salgótarjáni résztvevők

A hétvégén egy új fejezet kezdődik, nemcsak az eddzENIway, hanem Salgótarján történelmében is, elsőként indulnak ugyanis országos megméretetésen egy helyi stúdióban felkészült, Salgótarjánban élő, amatőr rúdfitness növendékek. Tehát a klub már nem csak akadályfutó és girja versenyeken indít tagokat, hanem a rúdsport helyi tehetségei is kipróbálhatják magukat.

Éppen egy éve múlt, hogy klub „szíve és lelke”, Szeles Enikő elsőként hozta a nógrádi megyeszékhelyre a rúdfitneszt, azóta heti rendszerességgel gyakorolnak, csiszolják tudásukat, amelyben segítségükre van a budapesti Szlávy Eszter Rúdsport Akadémia oktatói gárdája. Ma már ott tartanak, hogy négy, mindenre elszánt, salgótarjáni nő indul a Budapesten megrendezendő Pole Fitness Beauty-n, ahol Szeles Enikő zsűritagként vesz majd részt az eseményen.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s