Talpai József sikeres vizsgája


 

SHOTOKAN KARATE – Övvizsga

A régi sportági szakemberek, versenyzők közül ki ne emlékezne még a Nógrád megyei, salgótarjáni karate sport elindítójára, a Palóc Karate Szövetség alapító tagjára, Talpai Józsefre. Köztudott, a remek sportember hosszú évek óta Németországban él, edzősködik, miközben ahol tudja, és lehetősége van, ma is segíti a magyar, illetve a nógrádi karatékákat.

Mint az a napokban tudomásunkra jutott, Németországban október 7-én, Bergisch Gladbachban (Köln mellett) egy már nemzetközi szinten is jól jegyzett 6. Danra tett sikeres vizsgát.

Talpai József vizsgáztatói a Német Karate Szövetség legmagasabb fokozatú (Bernhard Milner 9. Dan, Klaus Sterba 8. Dan, Roland Lovinger 8. Dan, Günter Mohr 8. Dan és Rainer Katteluhn 7. Dan) shotokan mesterei voltak. A 11 vizsgázóból végül 8-an, közte Talpai tudott megfelelni a magas szintű követelményeknek

  • Sikeres vizsgámmal szeretnék jó példát mutatni a Magyarországon élő volt tanítványaimnak. Ne adják fel, gyakoroljanak folyamatosan – mondta érdeklődésünkre a diploma átvételét követően Talpai József.

Forrás: Cz.Zentai

dsc04373-2

Talpai József kezében a 6. Dan-.ra szóló diplomával

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s