Egy ezüst, egy bronz bemutatkozásképpen


RÚDSPORT – VI. Pole Fitness Beauty

A Napokban első országos versenyükön szerepeltek a salgótarjáni rúdsport úttörői, és ketten is éremmel térhettek haza a fővárosból.

Éppen egy éve, hogy eddzENIway klub a nógrádi megyeszékhelyen meghirdette az első rúdfitnesz órát, amelyben Szeles Enikő segítsége Simonyi Anna, rúdsport oktató és versenyző volt.

  • Én magam sem hittem volna, hogy egy év alatt olyan tanítványokat nevelünk ki, akik egy országos megmérettetésen ilyen fantasztikusan teljesítenek – emlékszik vissza Enikő. – Mindebben nagyon nagy szerepe van a Szlávy Eszter Rúdsport Akadémiának, ahol én is hétről-hétre továbbképzem magam. De még nagyobb hálával tartozunk Simonyi Annának, aki – továbbfejlődésünk érdekében – időt, fáradtságot nem kímélve, ideutazik hozzánk és ránk áldoz havonta egy hétvégét, immár több mint egy éve.

Október 16-án, vasárnap a nógrádi lányok bebizonyították, hogy képesek helyt állni, és Salgótarjánt méltóképpen képviselni egy országos rúdsport versenyen. Danyi Donáta ezüstérmes, Sándor Fanni pedig bronzérmes lett a VI. Pole Fitness Beauty rúdsport versenyen, amatőr kategóriában, amelyet a Fitparádé keretein belül rendeztek meg Budapesten, a MOM Sportban.

  • Köszönjük, a rendezvény megálmodójának, Simkó Ginának, a szervezést és a fantasztikus élményt, amit ez a verseny adott számunkra – nyilatkozta Szeles Enikő. – Engem személy szerint büszkeséggel töltöttel el, hogy a “lányaim” eddzENIway egyenruhában vonultak az eredményhirdetésre és hogy olyan hozzáértő, fantasztikus emberekkel zsűrizhettem, mint Varga Eszter, Simkó Gina, Litkei Dorottya, Simonyi Anna és Szlávy Eszer.

Galéria

rudsport-16

A salgótarjáni résztvevők

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s