Salgótarjánban a válogatott


TÁJFUTÁS – Évzáró a gyermektáborban

A magyar tájékozódási futó válogatott – serdülő, fjúsági, junior, felnőtt – Salgótarjánban, a Tarjáni Gyermektáborban, november 26-án és 27-én tartja évzáró összejövetelét.

A hónap végi sportági eseményre elsősorban a 2016-ban kontinens-, és világbajnokságon szerepelt versenyzők kaptak meghívást, de a két szövetségi kapitány, Dénes Zoltán és Gera Tibor azon korosztályos versenyzőket is meghívta az eseményre, akik jövőre már aspirálnak a válogatottsági szint elérésére.

A program szerint a válogatott keret tagjai szombaton délelőtt 11 órakor rajthoz állnak a somoskőújfalui Varga István (Dornyay) által kitalált I. Lara World Tech kupa Eresztvényben tartandó regionális évzáró tájékozódási futó rangsoroló versenyen, majd délután a tarjáni gyermektáborban kerül sor az edzők kerekasztal beszélgetés első részére.

Továbbiakban a junior világbajnokságról Weiler Virág, a felnőtt világbajnokságról pedig Bakó Áron és Baumholczer Máté tart élmény és szakmai beszámolót. Őket a sorban a két szövetségi kapitány évértékelője követi. A közös vacsorát követően kerül sor az edzői kerekasztal beszélgetés második részére illetve a kínai világkupa futamról tart majd szakmai beszámolót Szerencsi Ildikó és Tugyi Levente.

November 27-én, vasárnap a magyar tájékozódási futó válogatott keret tagjai egy közös hosszú futással zárják az idei versenyévadot.

Forrás: Cz.Zentai

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s