Sportszerek két nógrádi iskolának


ATLÉTIKA – A sport legyen a Tied!

A mai napon két iskolába is eszközcsomagokat közvetített ki a Salgótarjáni Atlétikai Club (SAC), A sport legyen a Tied! Program keretében a Madách Imre Gimnázium, és a Mocsáry Antal Általános Iskola Karancsaljai Tagintézménye is értékes szerekkel gyarapodott. KÉPEK

dsc_0282

Karancsalján gyorsan ki is próbálták a gátakat

A SAC az év elején lehetőséget kapott arra, hogy egy általános-, és egy középiskolába is értékes sportszereket juttasson el. Ennek feltétele az volt, hogy az általános iskola három éven keresztül működtessen egy legalább 15 fős, alsós csoportot, heti egyszer egyórás edzéssel. Az általános iskolai csomag közel fél millió forint értékű, tartalmaz többek között stopperórákat, rajttámlákat, sportlétrát, gátakat, ugróköteleket, hulahoppkarikákat, bójákat, mérőszalagokat, szivacsgerelyeket, medicinlabdákat és kislabdákat is. Karancsalján nagy örömmel fogadták a szereket, hiszen felszereltségük eddig elég hiányos volt. A megyében először tehát itt indulhat el Kölyök atlétikai program, a SAC minden szakmai segítséget megad a csoportnak, illetve vállalja a versenyeztetéssel járó költségeket is. Remélhetőleg hamarosan szép eredményekről számolhatunk be a Karancs völgyéből is.

dsc_0214

Hasznos és értékes szerek kerültek az iskolákhoz

Mintegy bónuszként, egy középiskolát is támogat a program, a több mint hétszázötvenezer forintos csomagban a fentieken kívül például egy magasugró leérkező, és annak tartozékai is megtalálhatóak. A Madáchból évek óta kiváló sprinterek és magasugrók kerülnek ki, a sportszerek segítségével remélhetőleg egyre többen kötelezik majd el magukat az atlétika mellett. A program keretében eljuttatott szereket egy sportág népszerűsítő rendezvényen mutatják majd be a diákoknak, november 28-án.

Galéria

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s