Ezüstöt érő győzelmek


ATLÉTIKA – Sport XXI., mezei futás

Remekül szerepeltek a Salgótarjáni Atlétikai Club (SAC) utánpótlás versenyzői az Észak-magyarországi régió Sport XXI. mezei futó versenyén. Ózdon az U11-es és az U13-as csapat is a második helyen végzett. GALÉRIA

Ezúttal is csak a SAC képviselte megyénket a régiós viadalon, melynek tagjai az utóbbi három mezei futó állomásról is arannyal térhettek haza, így ezúttal is szép reményekkel utazott el Ózdra a 17 gyermek.

A hűvös, esős időben is helytállt az a közel száz atlétikát szerető gyerek és az edzők, szülők lelkes csapata, akik részt vettek a versenyen. A versenyt megtisztelte jelenlétével Fidrus Péter, Ózd város sportért felelős alpolgármestere is, aki az eredményhirdetésnél az érmek és matricák mellett csokikat és üdítőket adott át valamennyi résztvevőnek.

Mindkét érintett korosztályaiban kiemelkedő eredményeket értek el a SAC futói, hiszen U11-ben (41 induló) Oláh Bátor Gábor, míg U13 fiúknál (14 induló) Reichardt Zalán, lányoknál (26 induló) Kovács Gyöngyvirág győzött. Csapatban viszont mindkét korcsoportban a – nagyobb merítésből gazdálkodó – miskolciak taroltak, igaz, az idősebbeknél mindössze négy helyezési ponttal előzték meg a nógrádiakat, akik két második hellyel gazdagodtak.

A korcsoport legközelebb december 18-án, Miskolcon találkozik majd, az évet záró teremversenyen a tervek szerint a SAC újra két csapatot állít majd ki. A klub egyébként a még kisebbek versengésébe is be kíván csatlakozni, a Kölyök Atlétikai Program keretében, ezekben a hetekben Karancsalján indítanak el egy csoportot.

A SAC-os eredmények.

U11 (5 csapat): 2. SAC (1. Oláh Bátor Gábor, 10. Tóth Enikő, 11. Papik Zétény, 12. Illés Denton, 14. Hegedűs Flóra, 18. Virágos Zsófia, 24. Harrach Máté, 35. Harrach Bence, 39. Janusik Anna) 125 helyezési pont.

U13 (5): 2. SAC (Lányok: 1. Kovács Gyöngyvirág, 2. Halasi Hanna, 3. Reichardt Liza, 10. Széles Kelly, 11. Böhm Hanna, 14. Tajti Eszter Róza. Fiúk: 1. Reichardt Zalán, 5. Simkó Máté Boldizsár) 47 pont.

Fotók

Jegyzőkönyv

dsc_0336

A SAC minden indulója kitett magáért Ózdon

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s