Érmes helyezések Mogyoródról


ATLÉTIKA – Futapest, Mogyoród

December 11-én, Mogyoród térségében őszre jellemző kellemes napos időben bonyolította le közel 300 futó részvételével a FUTAPEST klub rendezői csapata országos versenysorozatának újabb futamát. A minden korosztályt felölelő terepfutó rendezvényen ezúttal is két táv 5,0 km illetve 11,8 km közül választhattak a versenyzők, miközben a röviden 130 méter, a hosszú távon pedig 250 méter szintkülönbséget is le kellett küzdeniük.

komka-zsuzsanna

Komka Zsuzsanna rövidtávon korosztályában ezüstérmes helyen zárt

A mogyoródi futamokat az időközben sajnálatos módon már megszűnt szorospataki hegyi futóversenyeken is remekelt gödöllői Pápai testvérek nyerték. Mindkét távon volt nógrádi induló, miközben rövidtávon a Salgótarjáni Zenit SE ceredi futója Szurok Balázs a legidősebb Pápai testvér, Gergely mögött a remek második, korosztályban pedig az első helyen végzett. A Salgótarjáni AC új szerzeménye Komka Zsuzsanna, abszolútban 64., a nőknél 17., korosztályában pedig az előkelő ezüstérmes helyezést szerezte meg. A Dornyay SE színeiben a szécsényi Jusztin Ferenc abszolútban a férfiaknál a 95., korosztályában pedig ismét az első helyen végzett. A mogyoródi futam hosszabb távján egy nógrádi futó a diósjenői Bartus Csaba indult, aki abszolútban a 35., korosztályában pedig a 11. helyen zárt.

Eredmények:

Táv, 5,0 km, 138 induló: 1. Pápai Gergely Gödöllő 19:43 perc 2.(korosztályában 1.) Szurok Balázs Cered/Zenit SE 20:37 ..64.( nők17.,-korosztály:2.) Komka Zsuzsanna Salgótarján/SAC 28: 31 …95. (1.) Jusztin Ferenc Szécsény/Dornyay SE 32:19

Táv,11,8 km 150 induló: 1. Pápai Márton Gödöllő 44:01 ..35. (11.) Bartus Csaba Diósjenő 58:06

Forrás: Cz.Z.J.

FOTO: VRI/Futapest

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s