Münczberg nyert, Bódi kikapott


KÜZDŐSPORT – Harcosok éjszakája

A közelmúltban Hatvanban rendezték meg a Harcosok Éjszakája elnevezésű harcművészeti versenyt, ahol a mátraszőlősi Koczka Bernát edző két tanítványa Münczberg Gergő és Bódi Ádám profi versenyzők léptek ringbe.

munczberg-gergo

Münczberg Gergő

Münczberg Gergő K1 szabályrendszerben (MMA versenyzőként) a 3. Danos Kempo mester Dencinger Dávid ellen 3×3 perces menetben küzdött meg.

A mérkőzésen az adok-kapok mellett a bírók fej-fej mellett osztották ki a pontokat. Kilenc perc után eldöntetlenre állt a mérkőzés, így következhetett a hosszabbítás. A Zen Mushin Do versenyzője Münczberg Gergő végül a kemény ráadást követően pontozással nyert.

Bódi Ádám, MMA versenyző Borics Ádám ellen lépett ringbe, K1 szabályrendszerben. A találkozó nagyon viharosra sikeredett. Az első menet elején Borics lágyékrúgása keltett némi zavart a küzdelem menetében, majd egy ugrótérddel zárult a menet. A második menetben Borics ollózó térdrúgással zárta le a meccset. Az esetet követően Bódi Ádámnál szükségessé vált egy kórházi CT felvétel is, de szerencsére a pásztói versenyzőnek nem lett komolyabb baja.

Forrás: Cz.Z.J.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s