Bajnokokat köszönthettek


ATLÉTIKA – Évzáró a SAC-nál

Bár az edzések nem állnak le, a napokban jelképesen lezárták az idei esztendőt a Salgótarjáni Atlétikai Clubnál (SAC). Egy hagyományt is útnak indítottak.

dsc_0257

Bartkó Virágnak gratulál edzője, Kadlót Zoltán

A közel félszáz tagot számláló, 2000-ben alapított egyesület igen sikeres évet tudhat maga mögött. Eddig 53 verseny jegyzőkönyvében szerepelt idén SAC-os versenyző neve, és ugyebár még hátravan a december 26-ai losonci karácsonyi futóverseny. A klub a nyolc évesektől a szeniorokig minden korosztályt versenyeztetett, 100 métertől egészen az 50 kilométeres távig találkozhattunk velük. A klub a sikeres Sport XXI-es (10–12 évesek) szereplés mellett a Kölyök Atlétika (6–10 évesek) rendszerbe is csatlakozni kíván. Ehhez segítséget nyújt az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Diáksport Szövetség által indított program, amely során a SAC két iskolába is értékes eszközcsomagot ajánlhatott ki.

Az évzárón Bakos László, az egyesület idén megválasztott elnöke első körben a szülők segítségét köszönte meg, akik nagy terhet vettek le a klub válláról. Az önzetlenül dolgozó edzők munkáját is megköszönték, Máté Csaba és Kadlót Zoltán apró ajándékot vehetett át, míg a napokban egy lánygyermeknek életet adó Mrakics Nikolett korábban vehette át azt. A januárban induló karancsaljai csoportot vezető Rozgonyiné Molnár Éva pedig a következő elején kapja meg a csomagot. Az edzők után az elnökségi tagoknak (Kalmár Ibolya és Pálfalvai Zoltán), valamint a város vezetésének mondtak köszönetet.

dsc_0246

Reichardt Zalánt is az év legjobbjának választották

A klubnál az edzők döntése értelmében első alkalommal osztották ki „Az év SAC-osa” díjakat. Az első serleg Bartkó Virághoz került, aki mezei futó országos bajnokságot nyert, de ezek mellett két-két ezüst- és bronzérmet is elhozott a korcsoportos ob-król, illetve aranyjelvényes szinttel is büszkélkedhet. A másik díjazott a még gyermek korcsoportos Reichardt Zalán lett, aki mezei futásban és a pályaversenyeken is bizonyította, hogy szép jövő áll még előtte.

Zárásképpen minden tag egy emblémázott hátizsákot vehetett át az edzőjétől, majd uzsonnával, kötetlen beszélgetéssel és játékkal zárult a rendezvény.

Galéria

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s