Karancsalján is ismerkednek a sportággal


ATLÉTIKA – Alsós csoportot indított a SAC

A Salgótarjáni Atlétikai Club (SAC) egy utánpótlás bázis kiépítését kezdte meg a közelmúltban, Karancsalján egy bemutató edzésen is túl vannak már, hamarosan pedig a versenyrendszerbe is bekapcsolódnak. GALÉRIA

dsc_0203Mint arról korábban beszámoltunk, a SAC „A Sport Legyen a Tied!” elnevezésű program keretében két tanintézménybe, a salgótarjáni Madách gimnáziumba, és a Mocsáry Antal Általános Iskola Karancsaljai Tagintézményébe is értékes sportszereket közvetített ki. Utóbbi feltétele az volt, hogy az iskola egy alsós csoportnak heti egy edzést tartson, melynek koordinálását és lebonyolítását Rozgonyiné Molnár Éva vállalta el.

A napokban a klub egy bemutató edzést is tartott a karancsaljai tornateremben, ahol az egyesület szakemberei a futó, az ugró és a dobó szakág rejtelmeibe is bevezették a helybelieket. A tréningen az összes alsó tagozatos diák kipróbálhatta a szereket, az edzők több ügyes gyermekre is felfigyeltek a foglalkozás során.

Pár hét múlva egy Kölyök Atlétika háziversennyel mérik fel a diákok képességeit, a legügyesebbek pedig becsatlakoznak majd a SAC Sport XXI-es csapataiba, így regionális szinten is megmérettetnek majd.

Album

dsc_0218

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s