Tizennegyedszer báloztak


KÉZILABDA – Pásztó

2017-ben „kamaszkorba” lépett a Pásztói Kézilabda Club és a Hercules DSE által 14. alkalommal megrendezésre kerülő Sportbál, melynek időpontja idén február 4-re esett. A rendezvényt minden évben óriási várakozás és érdeklődés előzi meg. Nem volt ez másképp most sem, hiszen a belépő-jegyeket pillanatok alatt elkapkodták.

kezi-paszto-dijazottak-17

A díjazottak

A hawaii dzsungel hangulatot árasztó, gyönyörűen feldíszített aulában elsőként Domonkos Alajos elnök köszöntötte a megjelenteket, különös tekintettel az est védnökeit, a szakági szövetség képviselőit és az egyesület munkáját segítő támogatókat. Beszédében összefoglalta az elmúlt év eseményeit és eredményeit, majd pár mondatban felvázolta a club jövőbeli terveit. Ezt követően a korosztályos edzők javaslatai alapján elismerésben részesültek az elmúlt időszakban kiemelkedően teljesítő sportolók: U12 korosztályban Németh Kevin, U14 korosztályban Sisák Dávid, a felnőtt sportolók közül pedig Csonka Rebeka és Kecskés Gábor. A díjazottaknak ezúton is gratulálunk, és további sikereket kívánunk nagy szeretettel!

A hivatalos rész után a vezetők átadták a „terepet” a fellépőknek. A helyi általános iskola 8.c és 8.d osztályai egy keringő/jive és egy mambó tánccal alapozták meg az est hangulatát. Majd – ahogy a konferálásban is elhangzott – olyan következett, amilyet még az iskola falai nem láttak! A női kézilabda csapat tagjai fűszoknyában és virágfüzérrel a nyakukban libbentek a táncparkettre és gyönyörű fényjátékkal nyitották meg a Hula-hula tánckoreográfiát. A fiúk hawaii ingekben követték őket, közösen így varázsoltak frenetikus nyári hangulatot a ködös téli estébe. Előadásukkal óriási sikert arattak

A fergeteges műsor után Farkas Attila Pásztó város alpolgármestere megtartotta pohárköszöntőjét, majd jó szórakozást kívánt a jelenlévő több száz vendégnek. Az ízletes és választékos vacsora fogásait Franka József és csapata, a hajnalig tartó mulatsághoz a talpalávaló muzsikát Szőllősi Robi és barátai biztosították.

Mit is írhatnánk zárásként? Ahogyan alpolgármester úr fogalmazott beszédében: kívánjuk, hogy a rendezvény élje meg ne csak a kamaszkort, hanem a felnőtt-, sőt öregkort is! Hát ezt mi sem mondhattuk volna szebben…

… és persze gondolatban már készülünk a 15. bálunkra, amire már alig egy évet kell várni!-mondta érdeklődésünkre az idei sportbálról Juhász Judit PKC titkár.

Forrás: Cz.Z.J.

kezi-paszto-csoportkep-17

Csoportkép

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s