Több mint százan vetélkedtek


XVII. Medves Kupa, nemzetközi téli ifjúsági sporttalálkozó

Idén már 17. alkalommal került megrendezésre a Medves Kupa téli sporttalálkozó. Salgóbányán ebben az évben több mint száz diáksportoló tehette próbára a tudását, öt sportágban.

dsc_2135

Népszerű volt az ergométeres evezés

Nagy sikerrel ért véget a sporttalálkozó, ahol az idén 12 oktatási intézményből több mint száz, tanulásban akadályozott diák vett részt. Erdélyből, valamint a Felvidékről is érkeztek csapatok.

dsc_2175Az időjárás sajátosságai miatt némiképp változott a tervezett program. A gyönyörű természeti környezetben megrendezett sporteseményen labdarúgásban, rönkfutásban, váltófutásban, dartsban és ergométeres evezésben mérték össze a tudásukat a diákok. A nagy hagyományokkal rendelkező háromnapos sporttalálkozó során az ország minden tájáról érkeztek iskolákból tanulók, akik számára a sportversenyek mellett szabadidős programokat is szervezett – a NEA és a Fogyatékosok Országos Diák és Szabadidősport Szövetsége támogatásával – az Illyés DFE és a „FLÓRA” Sportegyesület. Különleges hangulatot kölcsönzött az eseménynek az ergométeres evezés, ahol a résztvevőknek 500 métert kellett „evezniük” időre.

Összesített eredmény: 1. Cered, 2. Oltszem, 3. Salgótarján.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s