Érmekkel hangoltak a bajnokságra


ATLÉTIKA – Mezei Liga, Gödöllő

A Salgótarjáni Atlétikai Club (SAC) 13 versenyzőt indított Gödöllőn, a Magyar Atlétikai Szövetség által életre hívott Mezei Liga soron követő állomásán, közülük hárman is éremmel térhettek haza. ALBUM

DSC_0320

Mag Fruzsina első SAC-os versenyén ezüsttel mutatkozott be

A hétvégi mezei futó országos bajnokság előtt a SAC edzői úgy döntöttek, Gödöllőn, erős mezőnyben tesztelik tanítványaikat az év egyik legfontosabb ob-jára hangolódva.

A még nem bajnoki korcsoportokban négy SAC-os állt rajthoz, a kisebbeknél Máté Csaba embere, Oláh Bátor bronzérmet szerzett, a nagyobbaknál Szabó Barnabás és Bali Emese is a legjobb nyolc futó közé jutott.

A liga szabályai szerint ezúttal együtt értékelték az újoncokat és serdülőket, a bajnokságon természetesen külön versenyez majd a két korcsoport. Gödöllőn a SAC legfrissebb igazolásai, a tájfutásból ismerős Mag-lányok remekeltek, Sramkó Tibor tanítványai közül Fruzsina egy kiváló futással második, míg Viktória jó hajrájának köszönhetően holtversenyben a negyedik lett. Ha csak az újoncokat nézzük, a SAC-osok előkelő helyen végeztek a 2004-esek között, az ob-n viszont népesebb mezőny vár majd rájuk.

DSC_0412

Barta Luca a juniorok mezőnyében nyert

A junior lányoknál a 2012-es magyar bajnok, Kadlót Zoltán tanítványa, Barta Luca szerezte meg a győzelmet, értékes ligapontokkal gazdagítva egyesületét. Öttusás kor- és csapattársa, Kardos Bence is most mutatkozott be SAC-os színekben, hatodik hellyel hálálva meg a bizalmat.

A március 11-én, Kecskeméten esedékes országos bajnokságon 12-en képviselik majd a SAC színeit.

A SAC-os eredmények.

U11 (1 km). Fiúk: 3. Oláh Bátor Gábor. U13 (1,5 km). Fiúk: 6. Szabó Barnabás. Lányok: 7. Bali Emese … 12. Tajti Eszter.

Újonc-serdülő. Fiúk (4,5 km, 13): 10. (újonc 2.) Reichardt Zalán 18:34. Lányok (3 km, 19): 2. Mag Fruzsina 11:17 … 4. Mag Viktória 11:49 … 10. (újonc 1.) Kovács Gyöngyvirág 12:59. 11. Bali Sára 13:06. 12. (újonc 2.) Reichardt Liza 13:15 … 16. Krizs Nikolett 13:51.

Juniorok. Lányok (4,5 km, 3): 1. Barta Luca 17:46. Fiúk (6 km, 9): 6. Kardos Bence 20:59.

Galéria

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s