Bajnoki érmek Sárvárról


JKA karate – XVI. Sárvár kupa

Az elmúlt év szeptemberétől felsőfokú tanulmányait a fővárosban elkezdő, Csécsén élő Váradi Valentina, új egyesülete a Yama Karate  Klub színeiben, három versenyszámban indult a XVI. Sárvár kupán, amely egyben nyílt gyermek,ifjúsági,kadet,junior és felnőtt ippon shobu országos bajnokság is volt.

Tina Sárvár Karate 2017.03.11 159

Váradi Valentina érem termése egy ezüst és két bronz

Kiss Dávid

Kiss Dávid Attila, (a képen fekete felsőben) bronzérmes lett az V korcsoport küzdelmében

A Nádasdy Általános Iskolában lebonyolított sportági viadalon az eb érmes nógrádi karatéka a junior nők kumite versenyszámban a második helyen zárt. Ezt követően a felnőtteknél lépett szőnyegre, ahol kata (formagyakorlat) és kumite (küzdelem) versenyszámokban egyaránt a dobogó harmadik fokán végzett. Váradi Valentinát a sportágtól időközben kissé eltávolodott pásztói Lőrik Csaba helyett a jövőben Schvarcz Péter 6 danos karate mester készíti fel a versenyekre, aki egyben a válogatottat is irányítja.

Az országos bajnokságon megyénket balassagyarmati, bátonyterenyei, salgótarjáni és pásztói versenyzők is képviselték

Közülük Takács Csaba 4 danos edző balassagyarmati tanítványa Muhari Bálint a IV. korcsoport kumite küzdelme során bronzérmet szerzett.  Lányoknál Takács Csenge katában és kihon – ipponban országos bajnoki címet szerzett. Ippon – shobuban (szabad küzdelemben) második lett.

A Pásztói Shotokan Karate Klub palotási csoportjának fiatal karatékái közül Pintér Réka a kadet korcsoport második, Vajvoda Anna pedig a negyedik helyén végzett. Utóbbi versenyzőt az V. korcsoport kumite versenyszámában eredményhirdetéskor a harmadik helyre szólították ki. Gáspár Viktória a IV. korcsoport kumite versenyszámában lett bronzérmes. A pásztói versenyzőket az országos bajnokságra Vajvoda József és Pintér Tibor 2 danos mesterek készítették fel. A Salgótarjáni Palócbrot Karate Klub versenyzője Kiss Dávid Attila az V. korcsoport kumite versenyszámában a harmadik helyezést szerezte meg. Edzője Józsa Barnabás.

 

Cz.Zentai József

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s