Új elnök a megyei sakkszövetség élén


SAKK – Verseny és közgyűlés Pásztón

A Pásztói Sakk Egyesület március 18-án (szombaton) 9.30 órai kezdettel a városközpontban lévő Ózon Étterem és Pizzéria különtermében rendezi meg a Cserhát kupa rapidsakkverseny legújabb fordulóját. A verseny 7 fordulós svájci rendszerű 2×15 perces játszmákkal kerül lebonyolításra.

Az „A” csoport küzdelme mellett az általános iskolásoknak korosztályonként különdíjazást biztosít a rendezőség, valamint a nevezési díj befizetése mellett minden résztvevő kap egy adag pizzát és csokit. A Cserhát kupa márciusi fordulójára előnevezni a vajdaalbert@freemail.hu email címen lehet.

A verseny eredményhirdetését követően a Nógrád Megyei Sakkszövetség közgyűlést tart, ahol fontos döntésekre kerül sor. Mivel Nógrád megyében a Sportágak Szakági Szövetsége megszűnt, így a sakk sportág képviselőinek határozat kell hozni arról, hogy a jövőben a Magyar Sakkszövetség a hivatalos működés előfeltétele alapján adószámot kérjen a Nógrád Megyei Sakkszövetség számára. Mindezek mellett bemutatásra kerül az új Nógrád megyei elnök és Tódor Sándor a Nógrád Megyei Sakkszövetség titkára a megjelenteknek beszámol a március elején, Budapesten a megyevezetők  részére tartott értekezleten elhangzottakról is.

Forrás: Cz.Z.J.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s