Sikeres versenyt rendeztek a pásztóiak


ASZTALITENISZ – Hungarian Deaf Table Tennis Open nemzetközi hallássérült verseny

Az elmúlt  hétvégén a Pásztói Asztalitenisz Club és Bencsik Gergely sikeresen rendezték meg a Hungarian Deaf Table Tennis Open nemzetközi hallássérült asztalitenisz versenyt, Budapesten, az Ormai Csarnokban. A versenyen 9 ország (Anglia, Olaszország, Németország, Ausztria, Szlovákia, Litvánia, Norvégia, Japán, Magyarország) vett részt. Japán a versenyt megelőzően Magyarországon edzőtáborozott, amelyben főszervező is sokat segített.

A verseny mindhárom napján kint volt Ivánkay Teréz hatszoros Siketlimpiai bajnok, miközben az egyéni győztesek tőle kapták meg díjakat. Weltner Györgyné, a Nemzet Sportolója, elismerését fejezte ki a szervezők részére a nagyszerű verseny rendezéséért.

Bencsik Gergely ezúttal maga is elindult a versenyen, melyen vigaszágon csapatban a dobogó legfelső fokára állhatott fel, míg egyéniben a bronzérmes helyen zárt.

Bencsik Gergely:
Nagyon örülök neki, hogy jól sikerült a rendezvény. A versenyzés számomra most csak másodlagos volt, de örülök neki, hogy egy ilyen erős mezőnyben a dobogóra tudtam állni. Rendezvényünk nem lett volna ilyen  sikeres a támogatók nélkül. Köszönet nekik!

Bencsik Imre:
Örülök, hogy a pásztói asztalitenisz segíthetett a lebonyolításban. Nagyon jó volt látni a versenyzőket, hogy a végletekig kiélezett csatákat vívtak egymás ellen. A verseny sikerét mi sem bizonyítja jobban , hogy már most többen jelezték felénk, jövőre is szeretnének részt venni  ezen a diadalon.

 Forrás: Cz.Z.J.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s