A végén a Nyuszik örülhettek


ATLÉTIKA – Kölyök Atlétika verseny

A „Sport legyen a Tied” elnevezésű program keretében Kölyök Atlétikai versenyt rendezett minap Karancsalján a Salgótarjáni Atlétikai Club (SAC). A hat nyolcfős csapat négy versenyszámban mérte össze képességeit, a legügyesebbek a klub versenyrendszerébe is bekapcsolódnak. GALÉRIA

DSC_0204

Négy számban versenyeztek

Mint arról korábban beszámoltunk, a SAC az országos program keretében értékes eszközcsomagot ajánlott ki a karancsaljai általános iskolához, ami segítségével elindulhatott egy alsós atlétikai csoport. Az utánpótlás bázisra már egy Sport XXI-es regionális versenyen is épített a klub, a miskolci terematlétikai fordulóra hárman is a kis faluból érkeztek.

A napokban az első Kölyök Atlétikai háziversenyt is sikeresen lebonyolították a salakos udvaron, ahol hat csapat négy számban – sprint gátváltó, zsámolyszökdelés, medicinlökés, helyből távolugrás – mérkőzött meg egymással. A rendezvény sikeréhez a helyi tanítók mellett pár szülő is hozzájárult.

Az eredményhirdetés után csupa mosolygós arc köszönte meg a rendezést, az érmeket, pólókat és csokikat. A tervek szerint hamarosan újabb háziversennyel népszerűsítik majd a sportágat.

Eredmények.

Kölyök Atlétika (6 csapat): 1. Ügyes Nyuszik (Géczi Bálint, Gordos Levente, Orsós Ramóna, Kardos Lili, Stadler Alex, Szakál Kevin, Török Lajos, Reményi Gábor) 9 helyezési pont, 2. Repülő Mókusok 12, 3. Bátor Oroszlánok 13, 4. Turbó Csigák 14, 5. Villám Hangyák 17, 6. Fürge Gyíkok 18.

Album

DSC_0256

A közel félszáz atlétapalánta

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s