Csúcshódítás futva és gyalogolva


ATLÉTIKA – Nyikom futás és teljesítménytúra

Idén is lesz Nyikom futás és teljesítménytúra a Nyugati-Mátrában. A Pásztó mellett 760 méter tengerszintfeletti magasságban lévő hegycsúcsot a szabadidősportot kedvelők futva vagy gyalogolva az előző napon (április 8.) a közelben lezajló Mátrahegy országos teljesítménytúrát követően április 9-én, vasárnap teljesíthetik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A szervezők a sikeres futó és túrateljesítőket a Gortva –Jójárt kilátónál vadas egytál étellel fogadja

A pásztói rendezvény találkozási helye a Penny parkoló lesz. A Nyíkom futás és túra részvevőit, délelőtt 11 órakor a Táncsics út elejéről, elsőként a futókkal indítják el, majd a túrázók is nekivághatnak a 600 méter szintkülönbségű 7,1 km távolságra lévő útvonalnak. A kilátó épülete előtt felállított célkapuhoz elsőként érkező 18 év feletti férfi és női teljesítőt, illetve a 18 év alatti részvevőket a szokásos érem és oklevél mellett, ezúttal különdíjazásban is részesíteni fogják. A rendezvény főszervezőjének Gortva Zsolt erdésznek a jóvoltából a Gortva-Jójárt kilátó épületénél minden futót-túrázót vendégül látnak egytál meleg ételre, egy pohár üdítőre.

Az eredményhirdetést követően jó tudni, hogy a részvevők további 7,1 km távolság megtétele után térhetnek vissza a rendezvény kiindulási  helyére.

A Nyikom futás és túrára előnevezni április 5-ig, a gortva@gortva.com email címen kell. A szabadidősport rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információ a muzsla.hu honlapon található.

 

Forrás: Cz.Z.J.

Fotó: BÓDI ZOLTÁN

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s