Ezüstérem Kecelről


HARCMŰVÉSZET – Globál Grappling

Az elmúlt hétvégén, Kecelen a Városi Sportcsarnok adott otthont a sportág országos nagykesztyűs bajnokságának, melyen ott voltak Koczka Bernát edző, Zen Mushin Do egyesület „harcosai” is.

A versenyzők ezúttal a nagykesztyűs küzdelem K3 szabályrendszerben bunyózhattak. 10 unciás bokszkesztyűben, sípcsontvédőben és szuszpenzorban – a K1 állóharc szabályaival, a birkózás dobásaival és a grappling nagykesztyűre korlátozott földharc lezárásaival. Mindezek mellett a földön pozícióból engedélyezett volt az ütés is, az MMA szabályrendszeréhez hasonlóan.

Az országos csapatbajnokság döntőjébe mindkettő korosztályban végül két csapat a címvédő Bács-Team és a pásztóiak Zen Mushin Do egységei kerültek

A döntőt a junioroknál három mérkőzés alapján 3-0, a  felnőtteknél pedig négy mérkőzés alapján 3:1 arányban a címvédők nyerték

A mérkőzések egyébként full kontaktban, azaz teljes erővel engedélyezett formában zajlottak le.

A junior korosztályban Smolek Viktor, Tüdős Marcell, Kelemen Brendon illetve  felnőtteknél Bódi Ádám, Tüdös Marcell, Münczberg Gergő, Matyóka Márió alkotta a ZMDSE ezüstérmes csapatát.

Forrás: Cz.Zentai

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s