Hugyecz a második helyen zárt


MOTOKROSSZ – Nemzeti nyílt bajnokság

Az elmúlt hétvégén, Nyáregyházán vette kezdetét a MAMS idei Nemzeti Nyílt Motokrossz országos bajnokság I. fordulója. A hazai motorosokon kívül ezúttal Svédországból, Szlovákiából és Romániából is érkeztek versenyzők.

Hugyecz második

Hugyecz Erk az ob első fordulóját a második helyen zárta

Az I. osztályú Élsport kategóriában rajthoz állt a Szurdokpüspökiben élő Hugyecz Erik (414 rsz.) is, aki HTS-team versenyzőjeként összetettben végül a második futamban nyújtott remek motorozása után eredményhirdetéskor a dobogó második fokára állhatott fel.

Erik a szabadedzésen és az időmérőn is a harmadik legjobb időt motorozta, majd az I. futamban a harmadik helyen ért célba. A záró második futamban aztán rátett még egy lapáttal és a végére feljavuló külföldiek előtt az előkelő második helyen motorozott célba, amely összetettben is ezüstérmes helyezést jelentette a nógrádi motoros számára.

Másik nógrádi motokrosszozó kiválóságunk a Karancskesziben élő jelenleg Pécsett tanuló Pál Markó, mint azt édesapjától megtudtuk, támogatás hiányában nem tud részt venni a magyar bajnokság küzdelmeiben, de a közelebb eső szlovák bajnokságban az ottani profi kupában a hamarosan kezdődő sorozat I. fordulójának küzdelmében április 14-én, Rimaszombaton már ott lesz. Márkó nem sokat fog pihenni, hisz április 22-én, szintén Szlovákiában a magyar határhoz közeli Kehcnecen is rajtrács elé fog állni

Forrás: Cz Zentai

Fotó: SOMOGYI PÉTER

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s