Megállíthatatlan nógrádi futsalosok


FUTSAL – NB II

A Skorpió hazai pályán, a Romhány idegenben diadalmaskodott a rájátszás legutóbbi fordulójában. ALBUM 

Nők, felsőház, 2. forduló

Reklám Press-Skorpió – TFSE 8–1 (4–0)

Salgótarjáni Városi Sportcsarnok, vezette: Strehó E., Varga P. Salgótarján: Terdik – Tóth F., Bokor, Bede Anett, Bede Anna. Csere: Koch, Balya, Mészáros, Molnár A., Takács. Edző: Tóth Zsolt. TFSE: Winternitz Zs. – Winternitz K., Winternitz A., Juhász, Bozsik. Csere: Bajcsy, Molnár-Sáska, Csiszárik, Janicsek. Edző: Horváth Gábor. Gl.: Koch (4., 17., 30.), Bede Anett (10., 19.), Takács (21.), Mészáros (31.), Balya (35.), ill. Janicsek (34.).

Album

Első hazai rájátszás-meccsén, Koch Fruzsina révén, hamar vezetéshez jutott a Skorpió együttese, amely csapatkapitánya, valamint a szintén duplázó Bede Anett újabb találatainak köszönhetően végül négygólos előnnyel vonulhatott pihenőre. A fordulást követően a fiatal Takács Dorina növelte tovább a különbséget, az utolsó tíz percben pedig Mészáros Zsófia, Balya Dorottya és a harmadszor is betaláló Koch tették végképp fölényessé a megérdemelt tarjáni győzelmet. A tabellát továbbra is kétpontos előnnyel vezető Tóth-tanítványok a húsvéti szünetet követően majd a keresztbejátszást két vereséggel nyitó Rubeola FC Csömör vendégeként folytathatják menetelésüket.

Tóth Zsolt: – Tudtuk, hogy mire számíthatunk ellenfelünktől, így azzal is tisztában voltunk, hogy csak akkor lehet keresnivalónk ezen a mérkőzésen, ha az első pillanattól felvesszük a rendkívül lendületesen játszó fővárosiak által diktált ritmust. Szerencsére a lányoknak tökéletesen sikerült megvalósítaniuk a megbeszélteket, s olyan elánnal és küzdőszellemmel vetették magukat a játékba, hogy annak nem is lehetett más eredménye, mint egy fölényes, nagy gólkülönbségű győzelem. Nagyon örülök, hogy új fegyverünkkel, a védekezésből támadásba történő villámgyors átmenettel ezúttal is sokszor tudtunk élni, amiben elsősorban kapusunknak vannak kimagasló érdemei. Összességében jó teljesítménnyel, igazi csapatmunkával gyűjtöttük be az újabb fontos győzelmet, amiért minden pályára lépő játékost maximális dicséret illet. Két hét múlva a nyugati második csömöriekhez utazunk, s ott is mindenképpen szeretnénk begyűjteni a három pontot, hiszen riválisaink továbbra is ott loholnak szorosan mögöttünk.

Tabella:

 1. Salgótarján          2  2  0  0  13–  3  11  (5)
 2. Gyula                   2  2  0  0  17–  4    9  (3)
 3. H-böszörmény    2  2  0  0    7–  1    8  (2)
 4. KRSE                  2  0  1  1    2–  5    6  (5)
 5. Szeged                2  1  1  0    9–  8    5  (1)
 6. Csömör               2  0  0  2    7–11    3  (3)
 7. TFSE                   2  0  0  2    3–16    2  (2)
 8. Kalafa                  2  0  0  2    4–14    1  (1)

Megjegyzés: zárójelben az alapszakaszból hozott pontok.

DSC_0298

Magabiztosan nyerték első hazai rájátszás-meccsüket a tarjániak

Férfiak, Középnyugati csoport, felsőházi rájátszás, 6. forduló

Piliscsabai AFC-Mitre – Romhány SE 1–6 (1–4)

Piliscsaba, VM KASZK Szakközépiskola, vezette: Zimonyi P., Juhász D. Piliscsaba: Kurucz – Bula, Déri, Méhes, Ambrus. Csere: Fűrész, Szécsi, Hajnal, Moldován, Sersztnyev, Tóth M. Edző: Kun István. Romhány: Matus – Nagy G., Veres, Ruzicska, Gregus. Csere: Pászti, Rebők, Schönaver, Molnári, Torma L., Nagy A. Játékos-edző: Nagy Attila. Gl.: Moldován (15.), ill. Nagy G. (4.), Pászti (5.), Ruzicska (13.), Rebők (20.), Torma L. (31., 32.). Sárga lap: Moldován (17.), Déri (25.), ill. Molnári (6.).

Újabb nagy lépést tett a vágyott csoportelsőség felé a zsinórban ötödik győzelmét begyűjtő romhányi együttes, amely már a piliscsabai találkozó első öt percében nyilvánvalóvá tette, hogy milyen céllal érkezett. A jó teljesítményt nyújtó vendégek a folytatásban is nagyon magabiztosan uralták a vártnál simábban alakuló meccset, s a játék képe alapján végül ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyerték.

– Nehéz küzdelemre készültünk, s ennek megfelelően igen koncentráltan kezdtük a találkozót, majd tulajdonképpen egészen a lefújásig nagyon fegyelmezetten, a megbeszélt taktikai elemeket betartva játszottunk. Sikerült hamar megnyugtató előnyt szereznünk, s bár egy könnyelmű oldalberúgás után adtunk az ellenfélnek is egy gólt, a félidő végére, egy „Eurosportos” találatnak is köszönhetően 4–1-re elléptünk. A második játékrészben magabiztos, szemre is tetszetős játékkal tovább növeltük a különbséget, amit a hazaiak sajnos nehezen viseltek, s indokolatlan, labda nélküli belemenésekkel próbáltak kompenzálni fölényünket. A mérkőzés végén már négy a négyben is labdát tartva játszottunk, így magabiztos, megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez, ilyen játékkal, azt gondolom, már nagyobb terveket is lehet szövögetni – nyilatkozta a nógrádifoci.hu portálnak a találkozót követően Nagy Attila, a nyugat-nógrádi gárda játékos-edzője.

 

Tabella:

 1. Romhány         6  5  1  0  31–13  20  (4)
 2. Airnergy FC     6  4  0  2  33–22  15  (3)
 3. REAC SI SE     6  2  1  3  28–34  14  (7)
 4. Piliscsaba         6  2  2  2  23–27  13  (5)
 5. FTC Futsal       6  2  0  4  30–29    7  (1)
 6. ELTE-BEAC     6  1  0  5  20–40    5  (2)

Megjegyzés: zárójelben az alapszakaszból hozott pontok.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s