Bátonyterenyén is egymásnak esnek


KÜZDŐSPORT – Bátony Fight Night gála

A már országszerte híres, Salgótarjánban rendezett Salgó Fight Night küzdősport gála mintájára első alkalommal június 10-én, Bátonyterenyén is nagyszabású viadalt rendez a Salgó Fight SE (SFSE). A Bátony Fight Night forgatókönyve szinte ugyanaz lesz, mint a már megszokott salgótarjáni rendezvényen, a főmeccsen pedig egy helybéli küzdhet az övért.

Délután amatőr versenyzők mérik össze tudásukat, muay thai és boksz szabályrendszerben. Este pedig a profik fognak összecsapni látványos K1 és muay thai mérkőzéseken. A Salgó Fight SE az előzetes tervek alapján öt-hat versenyzőjét is a szorítóba küldi majd. Rajtuk kívül a helyi boksz egyesület, a pásztói MMA klub is delegál sportolót és még Szlovákiából is érkezett jelentkező.

A bátonyterenyei sportcsarnokban az este főmérkőzését az SFSE egyik legjobbja, a kisterenyei Gaál Ádám vívja majd Gallyas Imre ellen, a WKN világszövetség profi muay thai övéért. A részletes párosításokról még beszámolunk.

Természetesen októberben a salgótarjáni rendezvény sem maradhat el, immáron nyolcadik alkalommal rendezik majd meg a gálát.

DSC_0424

Gaál Ádám (kék kesztyűben) otthon vívhat főmeccset

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s