Közel félezer futó Szurdokpüspökiben


TÁJFUTÁS – Tipo kupa

Május 19-21. között újabb rangos sportági viadalnak ad otthont Nógrád megye, Szurdokpüspöki környéke. A fővárosi Tipo TKE egyesülete pénteken este rendezi meg országos éjszakai rangsoroló tájékozódási futóversenyét, a Szélrózsa kupát, mely egyben Budapest bajnokság is lesz.

Szombaton és vasárnap kerül sor az Egererdő Rt. Jung László igazgató és Schoblocher István Jobbágyi polgármesterének a védnöksége mellett a kétfutamos Tipo kupára. Az éjszakai kupaversenyen százan a nappali futamokon pedig közel fél ezren rajtolnak el naponként.

A rangos sportági viadal versenyrendezőségét ezúttal fővárosi Vityi Péter fogja irányítani, általános segítője Bogdány Miklós lesz. A versenybizottságban pályakitűzőként helyet kapott Miháczi Zoltán és Paróczi Zsolt, még a verseny térképét a pásztói Czimer Z. József készítette. A háromfutamos verseny ellenőri feladatait a fővárosi Peics Antal és a gyöngyösi Pintér Ábel látja el. A részvevők elszállásolását a pásztói Tittel Pál kollégiumban illetve Szurdokpüspökiben oldják meg, így szombaton és vasárnap kora délelőtt, késő délután a Pásztó-Szurdokpüspöki-Gyöngyöspata (Tóth-tanya) útvonalon gépjárművel közlekedők megnövekedő forgalomra számítsanak.

Cz.Z.J.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s