Négy táv közül választhatunk


Vidróczki teljesítménytúra a Mátrában

Szombaton a Bátonyterenyei VSE, Danyi Zoltán, Koósné Nagy Judit és Nagy Attila fő szervezésében bonyolítja le az idei négytávos országos Vidróczki teljesítménytúrát.

A rendezvény központja Szorospatakon az Ifjúsági táborban lesz. A 61 km és 46 km távokon az előzetesen és helyszínen regisztráltak öntevékeny rajtolási formában, reggel 6 és 8 óra között indulhatnak el Mátraszentlászló irányába. A két rövidebb távon 31 és 18 km a bátonyterenyei rendezők 8 órától 10 óráig biztosítják az elrajtolást a túrázók számára. Mindenki, aki az előírt szintidőn belül teljesíti a távot oklevél és emlékkitűző elismerésben részesül.

A leghosszabb táv útvonala (61 km) a következő: Szorospatak – Bec-kút – Mátraszenlászló, Vöröskő étterem – Galyavár – Mátraszentimre, ABC – Bagolyirtás – Fallóskút – Mátraszentimre, ABC – Mátraszentlászló, Vöröskő étterem – Hutahely – Vándor-forrás – Mátrakeresztes – Vidróczki-barlang – Nagyparlag – Mátrakeresztes, ABC Kosiktanya – Ágasvár – Mátraszentlászló, Vöröskő étterem – Szorospatak. Szintidő: 15 óra

A túrát teljesítők, célba érők számára a szervezők lehetőséget biztosítanak a közeli Dáté panzóiban menűs egytál étel rendelésre is.

Cz. Z.J.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s