Két érem a hegyről


ATLÉTIKA – XXII. Ózdi hegyifutó verseny

Két salgótarjáni futó is éremmel tért haza a hagyományos ózdi hegyifutásról. A hegyi futóverseny 11,4 kilométeres távján Langer Olivér (Salgótarjáni AC) és dr. Lukács Tünde is dobogón végzett.

dr Lukács T harmadik Ózdon 17

Dr. Lukács Tünde a dobogó harmadik fokán

A helyenként erősen csúszós, pocsolyás, máshol süppedős sár ellenére hirtelen jött meleg és barátságos napsütés fogadta a futókat. Az első 1-1,5 kilométer végig emelkedett, és a sár is megnehezítette a résztvevők dolgát, a gerincen aztán könnyebbé vált a terep. Végül Langer Olivér abszolút első helyen ért célba, míg dr. Lukács Tünde a harmadik helyet szerezte meg a hölgyek között.

DSC_0159 másolata

Langer Olivér (SAC) abszolút győzelmet aratott

Május 27-én az ország legmagasabb pontjára is felfuthatunk a Kékes csúcsfutáson, de június elején Salgótarjánban is szép számmal várják majd rendezvények a sportág szerelmeseit. Június 4-én Karancs Királya, majd egy nappal később Pünkösd félmaraton. Június 10-én aztán az akadályokkal tűzdelt Tarján Acélt rendezik meg, míg 18-án a nógrádi megyeszékhelyre látogat a Futapest krosszfutó versenysorozata.

A salgótarjáni eredmények.

11,4 km. Férfiak (18 induló): 1. Langer Olivér (SAC) 51:07,59 perc. Nők (14): 3. dr. Lukács Tünde (Salgótarján) 1;08:26,68 óra.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s