Színes programok vártak


Jótékonysági családi sportnap

Szombaton első ízben rendezte meg a Teret a Tehetségnek Alapítvány azt a családi sportnapot melynek a bátonyterenyei sportcsarnok adott otthont.

A nap eseménye, kulturális programokkal vette kezdetét. Elsőként az Angyalkert Katolikus Óvoda illetve a mátramindszenti tagintézmény mutatta be műsorát, melyet Mészáros Artúr szintetizátor játéka, Gubinyi Patrik, Kacsák Brigitta társastánc bemutatója követett. A maconkai Haraszti ikrek népdalokból összeállított produkciója után egy újabb társastánc következett Szőke Bálint, Smilek Jázmin bemutatásában, majd a Karancslapujtőről érkezett Duci csapat előadását tekinthették meg a részvevők. Mindezek mellett a sportcsarnok folyosóján egészségügyi állapotfelmérésre is lehetőség nyílott, kint az udvar egyik sarkában tűzoltó autó a másik sarkában pedig rendőrségi előadás és bemutató várta az érdeklődőket.

5.Toldi DSE bemutató mérkőzése

A Toldi DSE Dorogháza két csapata mérkőzött meg egymással a bátonyterenyei sportnapon

A kora délutáni ebédet-bográcsgulyás- a helyszínen ki más, mint a Duci csapat készítette el. Az ebéd elfogyasztása után délután két órától a sportcsarnokban már a sport vette át a főszerepet. Elsőként a Salgótarjánból érkezett Kövesi Tibor által irányított Salgó Fight Club Thai boksz bemutatójára került sor, majd a Zen Mushin Do harcművészeti egyesület két kiválósága a mátraszőlősi Koczka Bernát edző és tanítványa a salgótarjáni Münczberg Gergő MMA harcos küzdelmét tekinthették meg . Őket a Hranek bokszklub bátonyterenyei szakosztályának képviselői követték. Gál Gyula edző szinte minden korosztályt felvonultató tanítványai 6 – 12 éves fiúk- lányok, ifjúságiak és felnőttek látványos bemutatóját a nézők vastapssal jutalmazták.

Egy rövid technikai szünetet követően -teremrendezés- a Toldi DSE Dorogháza női labdarúgók mérkőzésé volt a sportnap soron következő állomása, melyet betétműsorként moldvai tánc követett. Zárásként szülők- gyermekek váltósor versenyére illetve a mátramindszenti iskolás fiúk foci mérkőzésére került sor.

3.Hranek boksz klub Bátonyterenye

A Hranek boksz klub Bátonyterenye szőnyegre lépése a végén nézők vastapssal jutalmazták a bemutatót

Az esemény végén a főszervező Teret a Tehetségnek Alapítvány kuratórium képviselőjétől Gulyás Teréztől megtudtuk: az első ízben lebonyolított II. János Pál Pápa Óvoda és Iskola jótékonysági családi sportnapjának bevételét majd az intézmény bútorzatának a felújítására kívánják fordítani.

A rendezvénnyel kapcsolatban további céljuk volt, hogy egy közös rendezvény során összehozzák végre a kisterenyei és a mindszenti tagintézmények óvodásait, tanulóit és azok szüleit. A látottak alapján ez kiválóan sikerült.

Az alapítvány ezúton is szeretné megköszönni a bátonyterenyei sportcsarnok vezetésének a hely térítésmentes biztosítását.

Cz.Zentai

2.Salgó Fight thai box bemutatót tartott

Salgó Fight Thai box bemutatója

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s