Szombaton Bátonyban is egymásnak esnek


THAI BOKSZ – I. Bátony Fight Night

Mint arról korábban már beszámoltunk, június 10-én Bátonyterenyén, a városi sportcsarnokban is bemutatkozik a thai boksz, az első alkalommal megrendezendő Bátony Fight Night igazán parázs összecsapásokat tartogat szakavatott szeműeknek, és a kíváncsi érdeklődőknek egyaránt.

Délután, 15 órától IFMA amatőr muay thai mérkőzések segítenek a ráhangolódásban, míg a profi gála 19 órakor veszi majd kezdetét.

A rendező Salgó Fight SE (SFSE) három junior versenyzőt és két felnőttet küld majd ringbe a nap folyamán. Közülük Bangó Máté és Rácz Soma délután lép szorítóba, az amatőrök között.

Az esti gála egy gyerek thai boksz mérkőzéssel kezdődik, ami tavaly ősszel Salgótarjánban is nagy sikert aratott már. Utána a helyi versenyzőnek számító, ökölvívásban kisvilágbajnoki címmel is rendelkező Kőrös Attila vív egy parázs presztízs bokszmérkőzést. Ezt követően négy profi K1 mérkőzés várja a szurkolókat. Közöttük szerepel majd Szabó Tibor is, az SFSE-től.

Utána négy muay thai mérkőzés jön, mind nagyon kemény és látványos harcnak ígérkezik. Ringbe lép itt Bódi István (SFSE), aki – a karrierje során még veretlen – Szána Patrik ellen fog bunyózni. Egy szupernehézsúlyú muay thai meccs következik, ami önmagában is ritka jelenség. Ezt a visszatérő harcos, az egri Svidró Zsolt és Lapusnyik László (Szentendre) fogja vívni. Majd a világviszonylatban is elismert két versenyző, Kurdy István és Albrecht Péter csap össze.

A pásztói MMA klub versenyzője, Münczberg Gergő már szinte kötelező módon, mindig vendégszerepel a nógrádi küzdősport gálákon, ezúttal egy fiatal titán ellen fog küzdeni, K1 szabályrendszerben.

A főmérkőzésen a hazai Gaál Ádám küzd meg Galyas Imrével, a tét pedig nem más, mint a WKN muay thai bajnoki öve, amit jelenleg Galyas birtokol a súlycsoportjukban.

Az este főszereplői lehetnek az SFSE versenyzői és edzői (balról) Szabó Tibor, Bódi István, Kövesi Tibor, Gaál Ádám, Viczián László, Lőcsei Nándor

Az este főszereplői lehetnek az SFSE versenyzői és edzői (balról): Szabó Tibor, Bódi István, Kövesi Tibor, Gaál Ádám, Viczián László, Lőcsei Nándor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s