Salgótarjáni címvédés a fináléban


TENISZ – Diákolimpia országos döntő

Idén is Balatonbogláron került megrendezésre a tenisz diákolimpia országos döntő. A viadalon három lány csapat és egy fiú gárda is képviselte a Salgótarjáni Általános Iskolát (SÁI). A legidősebb általános iskolásoknál zsinórban harmadszor tudott nyerni a nógrádi megyeszékhelyet képviselő duó.

Kiss Dalma, Nagy Veronika

A Nagy Veronika, Kiss Dalma (balra) duó bronzot szerzett

A IV. korcsoportú lányoknál kilenc induló csapat közül a Klecsány Fruzsina, Szerefin Fanni összeállítású salgótarjáni páros – a tavalyi és tavalyelőtti évekhez hasonlóan – kiváló versenyzéssel megszerezte az első helyezést, és ezzel együtt járó diákolimpiai bajnoki címet. A mieink számára az út a zalaegerszegieken és a kazincbarciakon keresztül vezetett, míg a döntőben a gyulaiak felett diadalmaskodtak 2-0 arányban.

A lány II. korcsoportban két csapat is képviselte az iskolát, közülük a Nagy Veronika, Kiss Dalma alkotta kodályos duó a harmadik helyen végzett, míg a Fülöp Mónika, Fülöp Noémi páros a negyedik helyen zárt a kilenc csapatos versengésben, a bronzmeccs 2-0-s eredménnyel ért véget.

A fiú III. korosztályban 14 iskola nevezte csapatát, az Alb Levente, Fejérvári Bálint, Sipos Kristóf összetételű salgótarjáni különítmény ebben az évben nem ért el helyezést.

Szerafin Fanni, Klecsány

A dobogó tetején a Klecsány Fruzsina, Szerefin Fanni (balra) páros

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s