Tíz nógrádi díjazott


Magyarország jó tanuló, jó sportolói lettek

A napokban a Földművelésügyi Minisztérium Darányi Ignác termében adták át a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója” kitüntető címet tanúsító miniszteri oklevelet a legtöbb pontot elért félszáz pályázónak. Az országban összesen 409-en kaptak elismerést 2015/2016. évi eredményeik alapján. Nógrád megyéből tizen is a díjazottak közé kerültek.

A salgótarjáni tájfutók közül Fehérvári Dániel (Testnevelési Egyetem), Goldmann Júlia (St. Bolyai J. Gimnázium) és Nagy Szilvia (SÁI Beszterce ltp-i Tagiskola) postai úton kapta meg az elismerő oklevelet, míg a fővárosi díjátadón hárman, Mag Fruzsina (SÁI Beszterce ltp-i Tagiskola), Mag Viktória (SÁI Beszterce ltp-i Tagiskola) és Lénárt Lili (SÁI Székhelyintézmény) személyesen vehette át a kitüntetést dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkártól és dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős helyettes államtitkártól.

Megyénkből még Hadfi Gréta (SÁI Beszterce ltp-i Tagiskola, kézilabda), Bali Sára (SÁI Kodály Ált. Iskola, hegyikerékpáros) az I. kategóriában, Ódor Vivien (Bgy. Balassi Bálint Gimnázium, atléta) és Barta Luca (Salg. Bólyai Gimnázium, öttusázó, atléta) a II. kategóriában érdemelte ki a Jó tanuló-jó sportoló elismerést. A pályázatok elbírálása során a nógrádiak közül a legmagasabb pontszámot Mag Fruzsina kapta.

 

Forrás: Cz..Zentai

Szabó Tündével a Dornyay fiatal tájékozódási futói

Lénárt Lili, Mag Fruzsina és Mag Viktória a fővárosban vehették át az elismerésüket

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s